Retailsigning BikeFriend

Retailsigning BikeFriend

Reclasign verzorgde de complete outdoor signing voor de eerste 2 BikeFriend vestigingen in België!
Retailsigning

Fietsvoordeelshop.nl goes international onder de naam Bikefriend! Met de komst van twee vestigingen in België is de expansie over de grens een feit. Wie over de Aartschotsesteenweg in Leuven en de Kortrijksesteenweg in Gent rijdt zal even moeten knipperen met zijn ogen: om deze signing kun je niet heen!

Na het wrappen van het nieuwe elektrische Fietsvoordeelshop wagenpark was de eer aan onze signmakers om de eerste 2 Belgische winkels te signen. Retailsigning op zijn best, met eenheid in uitstraling als doel. De toegepaste mix aan signing in dit project

Retailsigning? Daag ons maar uit!

Opvallen in een winkelstraat?  De buitenkant van een winkel bepaalt het succes. Deze moet voorbijgangers uitnodigen om bij je binnen te stappen. Een optimale beleving, daar gaat het om. Retailstyling heeft alles te maken met het vertalen van jouw identiteit in visuele communicatie & branding. En natuurlijk het prikkelen van bezoekers om sales te verhogen.

Hoe je dat doet? Wij weten raad. Daag ons maar uit! FDS is ervaren outdoor signen en inrichten van winkels. Er is veel mogelijk om jouw winkelbeleving naar een hoger niveau te tillen! Stuur ons een mailtje of neem direct contact op met onze signmakers.

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: