Retail signing van Arnhem tot Alkmaar

Retail signing van Arnhem tot Alkmaar

Meubelzorg gaat als een raket! Bijna iedere maand signen we een nieuwe winkel met buitenreclame en interieurdecoratie.
Retailsigning

Meubelzorg gaat als een raket! En Reclasign groeit als signpartner mee, heel het land door. In 2017 beplakte wij de eerste Meubelzorg bakwagens. Nu, tientallen bedrijfswagens verder, is dit gegroeid tot een compleet retailsigning pakket. Wij maken de winkels zichtbaar aan de buitenkant en richten ze van binnen zó in dat het de sales verhoogt. Inmiddels loopt de teller op naar 20 winkels!

Case: Winkelinrichting Zoeterwoude

Welkom bij Meubelzorg Zoeterwoude! Net als iedere meubelzorg winkel is een herkenbare sfeerbeleving in huisstijl gecreëerd. Deze begint bij de eerste indruk door een mix aan buitenreclame op en rondom ieder pand. Raambestickering, vlaggen, en gevelreclame zorgen dat de winkel opvalt vanaf een afstand! Eenmaal binnen gaat de sfeerbeleving verder!

Buitenreclame winkelpand

Opvallen in een drukke winkelstraat? Dat doe je met krachtige buitenreclame. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Kies voor een mooie mix aan middelen welke samenkomen zonder te schreeuwen. Voor de winkel op de meubelboulevard in Zoeterwoude kozen wij onverlichte gevelsigning met 3D-effect. Het logo is contour gefreesd uit acrylaat aangebracht op een gevelbord. Dit zorgt voor extra diepte en een luxe uitstraling. Naast gevelreclame zijn ook de ramen bestickerd en is een mix aan POS materiaal geplaatst.

Interieursigning: slimme winkelinrichting

Eenmaal binnen wordt de bezoeker geprikkeld met sfeervolle interieurdecoratie. De wanden zijn aangekleed met decoframes. Deze textielprints gespannen in frames werken de wand in één keer af. Ze zorgen direct voor een strak en egaal eindresultaat. Bovendien kunnen de prints eenvoudig verwisseld worden. Handig bij bijvoorbeeld een nieuwe winkelcollectie of een seizoensgebonden campagne. Ook zorgen de wandlogo's binnen voor een luxe en professionele uitstraling.

Buitenreclame hoofdkantoor

Ook hebben we onlangs het hoofdkantoor van meubelzorg voorzien van signing. Drie logo’s op de gevel verwelkomen je vanaf afstand. Met daarbij nieuwe vlaggenmasten en twee zuilen langs de weg is het plaatje compleet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. Benut daarom je niet alleen je gevel maar je gehele terrein als reclamedrager.

Retailsigning? Reclasign!

Meer beleving en dus verkoop door de aankleding van je winkel. Dat is Retail styling. Zowel de buitenkant als het interieur van een winkel is sfeerbepalend. Het moet mensen uitnodigen om bij je binnen te stappen, en eenmaal binnen triggeren tot een aankoop. Retail styling heeft alles te maken met het vertalen van jouw identiteit door visuele communicatie en branding.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op! 

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: