Retail signing van Arnhem tot Alkmaar

Retail signing van Arnhem tot Alkmaar

Meubelzorg gaat als een raket! Afgelopen maand verzorgde wij de signing voor 2 nieuwe winkels en het nieuwe hoofdkantoor in Alkmaar.
Retailsigning

Meubelzorg gaat als een raket! En Reclasign groeit als signpartner mee, heel het land door. In 2017 beplakte wij de eerste Meubelzorg bakwagens. Nu, tientallen bedrijfswagens verder, is dit gegroeid tot een compleet retailsigning pakket. Wij maken de winkels zichtbaar aan de buitenkant en richten ze van binnen zó in dat het de sales verhoogt.

Na twee winkels (Arnhem & Nunspeet) de afgelopen maand werd het vorige week tijd om de buitenreclame van het hoofdkantoor in Alkmaar aan te brengen. En binnenkort? Gaan wij voor Meubelzorg ook over de grens. De keten opent 2 vestigingen in België!

Retailsigning winkels:

Iedere winkel is herkenbaar door de mix aan buitenreclame op en rondom ieder pand. De bekende huisstijl is doorgevoerd als Raambestickering, vlaggen, en gevelreclame. En in het interieur? Daar vormen Decoframes de basis! Ze zorgen direct voor een strak en egaal eindresultaat. Bovendien kunnen de prints eenvoudig verwisseld worden. Handig bij bijvoorbeeld een nieuwe winkelcollectie of een seizoensgebonden campagne. Voor extra branding en reclame zijn er in iedere winkel indoor logo’s en extra promotiemateriaal geplaatst.

Buitenreclame hoofdkantoor:

First things first: gevelreclame. Dè eyecatcher en bovendien het eerste herkenningspunt van je bedrijfspand. Drie logo’s op de gevel verwelkomen je vanaf afstand. Met daarbij nieuwe vlaggenmasten en twee zuilen langs de weg is het plaatje compleet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. Benut daarom je niet alleen je gevel maar je gehele terrein als reclamedrager.

Retailsigning? Reclasign!

Meer beleving en dus verkoop door de aankleding van je winkel. Dat is Retail styling, zowel de buitenkant als het interieur is sfeerbepalend. Het moet mensen immers uitnodigen om bij je binnen te stappen, en eenmaal binnen triggeren tot een aankoop. Retail styling heeft alles te maken met het vertalen van jouw identiteit door visuele communicatie en branding.

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: