bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Licht & gevelreclame

Lichtreclame en gevelreclame op je pand?

Gevelreclame is dé eyecatcher en bovendien het eerste herkenningspunt van je bedrijfspand. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. Benut daarom je gevel als reclamedrager. Gevelreclame is namelijk één van de meest effectieve manieren om op te vallen.

Soorten gevel- & lichtreclame

Lichtreclames zijn in vele vormen, afmetingen en typen leverbaar. Ook in afwijkende vormen, zoals de vorm van jouw logo. Niet alleen de zichtzijde, maar ook de duurzame weersbestendige aluminium behuizing kan geheel in jouw huisstijl worden uitgevoerd.


Onverlichte gevelreclame

Stel; jouw bedrijfspand is één van de middelste panden in een rij. Een rij met allemaal dezelfde saaie voorgevels. Wat je dan doet? Zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat opvallen doe je met gevelreclame.

Onverlichte gevelreclame komt in vele vormen. Van een stijlvol reclamebord of geveldoek tot contour gefreesde letters.

Lichtreclame is volledig te personaliseren in jouw huisstijl.

Verlichte gevelreclame

Wil je ook in het donker opvallen bij voorbijgangers? Zorg dan dat jouw gevelreclame licht geeft. Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Van meters hoge doosletters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

Freesletters zijn strak en vallen op!

Freestekst of logo? 

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen.

Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. In welk formaat dan ook.

Direct verlichte doosletters

Doosletters zijn 3D letters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze zijn leverbaar in diverse profielsoorten. Nagenoeg elk lettertype en vorm of logo is te maken.

Direct verlichte doosletters (front-lit) stralen licht door aan de voorzijde. Deze lichtdoorlatende voorzijde kan geleverd worden in ieder gewenste kleur of fullcolor print. Je kunt doosletters ook tweezijdig verlichten, dus zowel van voor als achter.

Indirect verlichte reclame is stijlvol. Altijd!

Indirect verlichte reclame

Een extra fraai effect ontstaat door doosletters uit te voeren met indirecte verlichting (back-lit).

Door het logo (uitgefreesd of als doosletters) met afstandhouders op de gevel te plaatsen en deze vervolgens te voorzien van verlichting op de achterzijde ontstaat extra contrast. De letters springen eruit en vallen op.

‍De voorzijde kan afgewerkt worden in kleur, maar ook verschillende looks als brushed aluminium, messing of zelfs roest zijn mogelijk. Je kunt doosletters ook tweezijdig verlichten, dus zowel van voor als achter.

Een lichtbak: vaak rechthoekig maar ook een vrije vorm is mogelijk!

Lichtbakken

Een lichtbak. Het klinkt wellicht wat ouderwets en het klopt dat deze vorm van lichtreclame één van de eerste was, maar ouderwets is het zeker niet!

Lichtbakken zijn metalen (vaak aluminium) of kunststof bakken waarbij aan één of beide zijden een transparante acrylaat plaat is gemonteerd. Deze platen zijn eenvoudig te bedrukken met elk gewenst ontwerp. Een lichtbak kan gemaakt worden in talloze vormen, maten en uitvoeringen en is in te zetten als gevelreclame, een reclamezuil op het terrein of bijvoorbeeld een informatiezuil binnen.

Contour gesneden stickers voor Goldfin Sushibar

Contour gesneden raamstickers


Uitgesneden tekst of vormen perfect gepositioneerd op jouw raampartij? Geen probleem! Ons slimme machinepark en productieteam print en snijdt deze met uiterste preciesie. Een snijtekst of -logo is gepositioneerd op een backing (rugvel) waardoor deze altijd in de juiste verhouding op het raam wordt geplakt.

Fullcolor raambestickering Carhartt

Full color & -cover raamstickers

Een bestelauto zonder autobelettering is bijna ondenkbaar. Een typisch geval van een gemiste kans. Als je het ons vraagt.

Maak reclame. Niets valt immers meer op dan een rijdende reclamezuil...

Waar wacht je nog op?

One-way vision raambestickering

Buitenkant print, binnenkant doorzichtig en dus 100% doorkijk? One way vision (ook we freevision) folie zijn raamstickers waar je vanuit één kant doorheen kunt kijken.

De folie bestaat uit talloze kleine geperforeerde gaatjes, met een zwarte achterkant. Hierdoor kun je vanbinnen goed doorheen kijken, zonder dat het zicht wordt belemmerd. De folie lijkt vrijwel onzichtbaar vanbinnen.

Block-out prints


Wanneer een transparante raamsticker bestaat uit 5 lagen inkt is een dubbelzijde print te zien. Dus aan de buitenkant zie je iets anders dan aan de binnenkant. Block-out printen noemen wij dan ook wel.

Door de Block-out technologie is het mogelijk om twee verschillende prints af te beelden op raambestickering. Handig wanneer je aan de binnenzijde een andere sfeerbeleving wil creëren dan aan de buitenzijde.

Contour gefreesde borden voor UP Carwash

Gevelborden- en beplating


Een gevelbord transformeert een dertien-in-een-dozijn pand in een uniek pand. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wat er achter een gevel gebeurt. Een bestaande koof, boeideel of gevelpaneel is weer als nieuw door deze te voorzien van gevelpanelen.

Deze platen kunnen door ons voorzien worden van ieder gewenste fullcolor print, en er kan bovendien ook gelijk gevelreclame als 3D-letters op worden gemonteerd. Twee vliegen in één klap!

Easybord: het mobiele billboard voor tijdelijk gebruik!

Easybord

Een Easybord is hét mobiele informatiebord om in te zetten voor jouw (tijdelijke) boodschap. Door de klapconstructie met een betonnen voet en een frame zijn Easybords snel en eenvoudig op vrijwel iedere plek en ondergrond is te plaatsen.

Na afloop van de huurperiode halen wij het Easybord weer op. Easyborden worden veel toegepast als reclameborden, bouwborden, evenementborden of makelaarsborden

Een klassieke schoonheid. Dat is een bouw- of projectbord.

Project- & Bouwborden

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Laat je werk zien met een bouwbord! Wie is de opdrachtgever? Wat wordt er gemaakt? En door wie? Een projectbord geeft het in één overzicht weer.

Een klassiek bouwbord wordt geplaatst op palen in de grond. Toch kun je deze origineel maken doorgebruik te maken van jouw eigen huisstijl. Gezien de vaak indrukwekkende grootte moeten bouwborden ook stevig van constructie zijn. Aan de hand van de door jou gewenste grootte verzinnen wij een degelijke constructie welke bestand is tegen weer en wind. Projectborden komen overigens ook goed tot zijn recht wanneer ze (tijdelijk) aan de gevel bevestigd zijn ;-)

Een bouw- of event schutting. Opgeruimd staat netjes!

Event- en bouwschuttingen

Verbouwingen van winkelpanden kunnen vaak een doorn in het oog zijn in drukke winkelstraten. Een hoop puin en een gesloten winkel. Voor bouwplaatsen, kantoren en openbare gebouwen geldt hetzelfde. Benut een saaie afscherming als kans om jouw boodschap op XL formaat te communiceren met een reclame hoarding!

Ze maken het mogelijk om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden. Bovendien zijn de schuttingen mooi voor het oog; ze geven een sfeerimpressie van jouw bouwproject en maken een verrassing van wat er achter de schermen gebeurt.

3D-verlicht reclamebord voor De Jongh Uitvaartverzorging

3D reclameborden


Reclameborden krijgen een 3D-effect door de gelaagde elementen en verlichting toe te voegen. Door deze effecten komt een logo of bord letterlijk tot leven! De 3D elementen worden gelaserd of gefreesd uit verschillende materialen als kunststof (acrylaat) tot aluminium en met afstandhouders bevestigd.

En de uitstraling? Alles is mogelijk en kan worden gepersonaliseerd naar eigen wensen en stijl. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een fullcolor print of extra verlichting. Maar ook een staal- of houtlook is mogelijk.

Voor je het weet ben je verkocht!

Makelaarsborden

We komen ze dagelijks tegen in de straten. Het makelaarsbord. In alle soorten en maten, maar vaak wel van een soortgelijke afmeting. Opvallen is noodzaak om de verkoop en verhuur van bedrijfspanden of huizen te bevorderen.

Wij produceren de borden in eigen huis in elk gewenst formaat. Voor je het weet ben je verkocht ;-)

Maar... hoe kies je nu de juiste gevelreclame?

1. De eerste stap is een blik op je gevel werpen.

Welke plek is het meest geschikt? Uiteraard waar de meeste mensen langskomen en waar de meeste ruimte is om iets te bevestigen. De ondergrond is van belang en uiteraard je wensen.

2. Dan ga je bedenken wat je wilt.

Verlichte of onverlichte reclame, een mooie lichtbak aan de gevel of misschien een spandoek met frame? Of ga je voor groots? Wat je wilt, het kan.Dat is zeker. Het moet echter wel passen bij je pand, bij je bedrijf en bij je huisstijl.

3. Tot slot maak je een keuze.

Wil je iets tijdelijks of juist permanent? Ga je een actie promoten, of ben je op zoek naar nieuwe collega’s? Of moeten de dagelijkse passanten je logo zien en herkennen?

No items found.
No items found.

Van ons voor jou...
Een paar tips voor gevelreclame met effect.

1. Check de plek

Voordat je jouw ideeën in praktijk brengt is het zaak ze te toetsen aan wat er mag in de betreffende gemeente en op de betreffende plek. Zo voorkom je ergernis en teleurstellingen en zo voorkom je dat je op een negatieve manier opvalt.

2. Wees duidelijk

Het contactmoment is kort en vluchtig. Mensen lopen, fietsen of rijden namelijk langs je pand. Luid en duidelijk is dus het devies. Geen ellenlange teksten, maar kort en krachtige gevelreclame.

3. Eén beeld zegt meer…

…dan duizend woorden. En dat is zo waar. Wil je jouw gevelreclame laten opvallen, kies dan voor een goed beeld. Eentje die past bij het bedrijf en de huisstijl. Vergeet niet je naam en/of logo te vermelden. Uiteraard.

4. Maak ze nieuwsgierig

Trigger de voorbijganger. Zorg dat hij of zij meer wil weten en op zoek gaat.

5. Kracht van herhaling

Zorg voor herkenning en laat je boodschap op meerdere plekken en momenten terugkomen, dus niet alleen reclame op de gevel! De kracht van herhaling doet zijn werk.

6. Goed onderhoud is een must

Zorg voor goed onderhoud en bespaar daar niet op. Laat het licht regelmatig controleren en houd de reclame schoon. (Licht)reclame op je gevel valt op, missers dus ook...

Licht & gevelreclame

Met een gevelreclame kom je al een heel eind wanneer opvallen je doel is.

Wil je echter nóg meer opvallen, zorg er dan voor dat het plaatje compleet is. Zowel binnen als buiten. Kies voor een mooie mix aan middelen naast je gevelreclame. Hang de vlag uit, zet een (verlichte) reclamezuil bij de ingang en een (verlicht) informatiebord bij de receptie. Er is zoveel te bedenken!


(Licht)reclame vervangen?

Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is, of wanneer het doek vaal en niet meer scherp is. Maar wellicht kan een onderhoudsbeurt ook kosten efficiency opleveren. Al eens gedacht aan LED verlichting bijvoorbeeld?

Gevelreclame. Lichtreclame. Buitenreclame. Als je het doet, doe het dan wel goed.

Hoe? Door vooraf goed na te denken over je wensen en door daarna ons in te schakelen. We denken met je mee, maken de ontwerpen, produceren de gekozen gevelreclame en monteren deze op locatie. Er zijn legio mogelijkheden. En wat je wens ook is, wij maken er graag een blikvanger. We laten je opvallen, en hoe. Zowel overdag als in het donker.


Licht- en gevelreclame is maatwerk

Verlicht, onverlicht, een mooie lichtbak, of gelaagd bord? Wat je wilt, het kan. Dat is zeker. Het moet echter wel passen bij je pand, bij je bedrijf en bij je huisstijl. We helpen je graag om een passende gevelreclame voor jouw bedrijfspand te kiezen. Aan de hand van je gevel en verschillende aanrijdroutes bepalen we de juiste plek. Vervolgens kiezen we samen met jou een passend type gevelreclame plus de gewenste uitstraling.

Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je gevel ;)
Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte: 

Eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Licht & gevelreclame
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Kan ik onverlichte gevelreclame verlicht maken?
Wat zijn de kosten van lichtreclame onderhoud?
Hoe vaak dien je lichtreclame een onderhoudsbeurt te geven?
Is er een standaard berekening voor de lettergrootte van mijn gevelreclame?
Mijn bedrijf gaat verhuizen, kan de gevelreclame mee verhuizen?
Kan gevelreclame op elke ondergrond geplaatst worden?
Wat is de maximale hoogte waarop een gevelreclame kan hangen?
Is mijn lichtreclame aan vervanging toe?
Naar alle vragen

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: