Signing Fietsvoordeelshop fleet

Signing Fietsvoordeelshop fleet

De nieuwe filiaalbussen van Fietsvoordeelshop zijn voorzien van een gloednieuwe bestickering!
Voertuigreclame

Fietsvoordeelshop.nl combineert het beste van twee werelden. Een webshop met een uitgebreid, scherp geprijsd aanbod én fysieke winkels met werkplaatsen door heel het land. Negentien filialen om precies te zijn. Sinds kort rijden er gloednieuwe elektrische filiaalbussen langs 's heeren wegen. Bussen die reclame maken met eenheid in uitstaling. En zeg nou zelf, zo op een rij een plaatje om te zien. Dat is de kracht van wagenpark bestickering, ook wel fleetmarking. Fleetmarking van A tot Z verzorgd door FDS!

Bestickering + wrapping

Het vinden van de juiste kleurmatch is een serieuze zaak! Kleur speelt immers een doorslaggevende rol in  herkenning en zorgt dat de boodschap blijft hangen. Onze studio gaat hierin tot het uiterste en dus de perfecte kleurmatch. Zo worden huisstijlkleuren nauwkeurig gematched.

Eerst kijken we of er een standaard kleurfolie is in de door jou aangeleverde kleur. Is dit niet het geval, dan printen we jouw kleur met uiterste precisie. De frisse huisstijlkleuren van Fietsvoordeelshop zijn geprint op vervormbare folie. Iedere bus is gedeeltelijk gewrapped en daarnaast voorzien van fullcolor stickers. Een praktijkvoorbeeld van onze werkwijze waar maatwerk altijd de standaard is.

Wagenpark bestickering is een gestroomlijnd proces. Stilstand is achteruitgang. In één keer wordt de signing van een compleet wagenpark geprint, gesneden en geplakt in onze productiehal. Snel en efficient zodat een wagenpark weer zo snel mogelijk de weg op kan!

Fleetmarking? Wij weten van aanpakken!

Een zelfde uitstraling, een zelfde look, kortom één rijdend visitekaartje is de wens. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. En we vinden het stiekem het leukste dat er is. Waarom we dat vinden? Van het ontwerpen tot de belettering. Het hele proces is maatwerk met als resultaat een eenheid.

De gehele fleet in één keer? Geen probleem! Wij zijn nauwkeurig en precies maar snappen ook dat een wagen niet lang gemist kan worden. Stilstand is achteruitgang. Een wagenpark dient dan ook altijd zo snel mogelijk aangepakt te worden. Daarom is ons machinepark aangepast op het bestickeren van een heel wagenpark. We snijden nauwkeurig, maar snel een serie folie. Tijd en dus kosten efficiënt. Bovendien kunnen we verschillende snijtechnieken tegelijkertijd uitvoeren. Handig wanneer een wagenpark uit verschillende typen wagens bestaat.

Kortom: je fleet in één keer bestickeren heeft voordelen. Dus, waar wacht je nog op? Maak het jezelf gemakkelijk en voordeliger door je wagenpark te beplakken in 1 keer! Neem contact met ons op!

In samenwerking met:

Voertuigreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: