Eyecatcher displays voor Red Bull!

Eyecatcher displays voor Red Bull!

In opdracht van Red Bull ontwierpen, produceerden en wrapten onze Reclasigners diverse POS displays. Met als special de op maat gemaakte Spectacular bestaande uit verschillende vakken en zuilen.
Retailsigning

We hebben het over opvallen en meer winkelbeleving. Het prikkelen van voorbijgangers om sales te bevorderen. Reclame maken en jouw product/merk branden in winkels, op een evenement of op de beurs doe je met POS (Point of Sale) materiaal!

De "Spectacular"

Ontwerpers krijgen het vaak te horen: de klant wil een échte eyecatcher. Een unieke eyecatcher bedenk je niet zomaar. Daar moet je écht creatief voor zijn én dan moet de eyecatcher ook nog te realiseren zijn. Zo kwam op de tekentafel de nieuwe spectacular - volledig ontworpen door onze DTP-er Marja - tot leven. Daarna werd deze door de meubelmaker gebouwd en gespoten. En vervolgens door onze wrappers voorzien van strakke bestickering. De spectacular biedt volop mogelijkheid om producten te stallen, promoten en om een specifieke campagne in de spotlights te zetten.

It's a Wrap!

Natuurlijk doet Red Bulll eer aan haar ijzersterke branding en is het promotiemateriaal alles behalve standaard. Van een gigantische Formule 1 helm tot een omgebouwde motorkap van een Mini. Of een levensgroot blik. De grote vlakken op de achtergronden van deze items werden voorheen altijd gespoten. Onze signmakers verzonnen een slimmere versie waarbij een groot gedeelte van de displays gewrapped is. Handig bij schades of veranderingen in het design.

POS materiaal verhoogt ook jouw sales. Meer weten?

Displays. Je kunt ze inzetten op een evenement, op de beurs of in de winkel. Een goede display kenmerkt zich door zijn opvallend vermogen. Het laat jouw product of merk tussen anderen opvallen. Of dit nu een rij in een supermarkt schap is of een rij standhouders op de beurs.

Reclasign is er om jou én ontwerpers te begeleiden bij de keuze voor en realisatie van deze eyecatchers!‍ De mensen en machines van Reclasign zijn tot veel in staat en gaan graag de uitdaging aan om voor jouw promotieactie een unieke display samen te stellen. Het woord nee kennen wij niet. Daag ons maar uit!

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: