bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

EVENT- & BEURSINRICHTING

Val op tussen al die anderen met beurs & presentatie-oplossingen!

Opvallen tijdens een beurs of evenement? Je bent immers één van de velen die de aandacht wil trekken. Eén van de velen die op wil vallen. Tussen al die anderen... Hoe je dat doet? Neem eens een kijkje in ons aanbod van verschillende beurs- en presentatie oplossingen! 

Verhoog je commercieel succes met event- en beurs signing!

Een plek op de beurs biedt kansen om nieuwe klanten te winnen en binden aan jouw bedrijf. En daarvoor moet je natuurlijk flink opvallen. Beursstands bepalen het succes. Slim in hergebruik en uniek in zijn soort: dat zal iedere beursstand moeten zijn. Er is veel mogelijk om jouw bedrijf, campagne of project op te laten vallen!


BEURSSTANDS & -WANDEN

Opvallen op de beurs? Dat doe je met een beursstand of beurswand. Met liefde stellen we een complete stand samen bestaande uit beurswanden en de juiste mix aan promotiemateriaal. Geheel afgestemd op jouw product of dienst. Plus op jouw doel en waar je als standhouder aan dient te voldoen.

Beurswanden

Beurswanden geven jouw stand een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. Er is keuze uit verschillende oplossingen, modellen en formaten. Vraag naar de mogelijkheden!


TEXTIELFRAMES

Hoe handig is wanneer je de boodschap, campagne of afbeeldingen op jouw beursstand eenvoudig kan verwisselen?Door gebruik te maken van decoframes, ook wel textielframes genoemd, kun je jouw boodschap eenvoudig verwisselen. De doeken worden namelijk gespannen in een frame. Mocht je iets anders willen doe je er zo een nieuwe in. Decoframes kunnen extra stralen door deze aan de binnenzijde te voorzien van verlichting.

VLAGGEN

Van afstand al opvallen, wie wil dat nu niet? Een vlag is een perfecte manier om van afstand op te vallen. We kunnen ze leveren in elk gewenst soort formaat en bedrukking in iedere gewenste kleur. Wil je het ontwerp uitbesteden? Geen probleem, we verzorgen het graag voor je. Vertel ons je wensen en wij vertalen ze in een vlag!

Verschillende soorten vlaggen: 

  • baniervlaggen
  • mastvlaggen
  • beachflags


LED FRAMES

LED frames zijn ware eyecatchers. Een op doek geprint logo of beeld valt net iets meer op wanneer deze in de spotlights wordt gezet. Elke print wordt zo het stralende middelpunt. Bijvoorbeeld bij de entree, in een winkel of op een beurs.

Ledframes kunnen wandvullend worden gemaakt, maar kunnen ook als zelfstaande eyecatcher in de ruimte worden gezet.


EYECATCHER DISPLAYS

Ontwerpers krijgen het vaak te horen: de klant wil een échte eyecatcher. Een unieke eyecatcher bedenk je niet zomaar. Daar moet je écht creatief voor zijn én dan moet de eyecatcher ook nog te realiseren zijn. Reclasign is er om jou én ontwerpers te begeleiden bij de keuze voor en realisatie van deze eyecatchers!


BANNERS

Een roll-up systeem kent vele namen: rolbanner, rollup banner of roll banner. Hoe dan ook: hiermee promoot je snel, eenvoudig én voordelig een product, je bedrijf of evenement. Het mooie van deze systemen is dat je ze keer op keer kunt gebruiken.

Wil jij jouw beursstand, evenement, winkel of presentatie nét dat beetje extra geven? Je kunt bij ons terecht voor het complete pakket banners. Van ontwerp tot productie, in allerlei soorten en maten


Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier