bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

INTERIEUR SIGNING

Het interieur van jouw (bedrijfs)pand personaliseren?

Interieur signing is, kortgezegd, het personaliseren van de binnenruimte met prints, belettering en andere signproducten. De voordelen van een gepersonaliseerd interieur? Het maakt de beleving binnen jouw pand compleet. Maar het interieur doet ook veel voor de mensen die er werken.

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit en het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op?

Hoe is de akoestiek? Is de werkruimte inspirerend? Geeft het energie? We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan, en wat er allemaal werkt. We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over de mogelijkheden.

WANDDECORATIE

Maak jouw interieur uniek en inspirerend met gepersonaliseerde wanddecoratie. Er is veel mogelijk! Loop eens een rondje door je pand, of kijk om je heen op jouw kantoor. Je muren kunnen vast wel een flinke dosis inspiratie gebruiken. Al eens goed nagedacht over een optimale werksetting? We denken graag met je mee. Er is veel mogelijk!

  • Full colour fotobehang;
  • Wandfolie;
  • Textielframes:
  • Fotopanelen:


GLASDECORATIE

Kan jouw bedrijfspand wel wat sfeer gebruiken? Communiceer en vertel jouw boodschap met decoratieve raamfolie. Bijvoorbeeld in de vorm van je logo of slogan uitgesneden, met als achtergrond jouw huisstijl kleuren. Of een simpelweg mooie afbeelding, motief of kleurverloop full color geprint op meerdere ramen.


Privacy folie

Anti-inkijkfolie zorgt voor meer privacy zonder dat het licht verloren gaat. Wij leveren in allerlei soorten en maten. Met vele slimme eigenschappen. Een beetje doorkijk, helemaal geen doorkijk of extra bescherming tegen inbraak is de wens? Wij stellen het voor je samen.

INTERIEURFOLIE & -STICKERS

Interieurwrapping

Wist je dat interieurobjecten als meubels, balies, muren of deuren ook gewrapt kunnen worden? Elk interieur kan met folie een fantastische metamorfose ondergaan!

Muur- en vloerstickers

Muur- en vloerstickers geven elke ruimte een boost. Ze maken het mogelijk om jouw boodschap op een ludieke manier te communiceren en sfeer aan te brengen in je interieur. Van eenvoudige details tot een full colour print op de hele wand, we kunnen het allemaal.


AKOESTIEK

De akoestiek blijkt vaak slecht door het gebruik van harde materialen zoals een harde vloer, betonnen wanden en veel glas. Akoestische panelen kunnen een oplossing zijn. Maar er is zoveel meer mogelijk. Maak van akoestiek verbeterende materialen een kunstwerk aan de muur of plafonds. Met oplossingen als akoestisch behang, gerecyclede PET-panelen en textielframes zijn de mogelijkheden oneindig. Beeld het jezelf eens in. Een prettige werkruimte welke naast mooi voor het oog ook zorgt voor een prettige akoestiek. Want immers: het oor wil ook wat. Vergeet dit niet!


ENTREE SIGNING

Die eerste indruk? Die kun je maar één keer maken. Bedenk dan ook goed welke indruk jouw klanten krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen? Een goede indruk begint bij de entree van je bedrijf!

Wat zien ze dan als eerste als ze jouw pand binnenkomen? Een balie? Een wand? Of juist iets van glas? Een warm en professioneel welkom, daar gaat het om. En dat kan geregeld worden. Uiteraard.

INDOOR BRANDING

Maak een statement met indoor branding. Of het nu je logo is of een krachtige quote: het legt een accent op de beleving binnen je interieur. Ga voor verlichte of onverlichte 3D-letters.

Verlichte letters (ook wel doosletters) kunnen zowel vanaf de voorzijde als achterzijde licht uitstralen. Onverlichte letters, ook wel freesletters zijn verkrijgbaar in rvs, aluminium en kunststof.


PLAFOND DECORATIE

Wat hangt er boven jouw hoofd? Het plafond kan meer doen dan je denkt! Maak een statement door je plafond, in plaats van de muren, te behangen. Of vervang standaard systeemplafondtegels door een verlichte variant met print. De lichtbak die dan ontstaat is een geweldige blikvanger...


Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Een doordacht bedrijfsinterieur. Onze tips.

  1. Start met het uitwerken van de unieke identiteit van jouw bedrijf: wie ben je? Waar sta je voor en hoe wil je gezien worden door medewerkers en klanten? Laat jouw unieke bedrijfs-DNA terugkomen in je interieur.
  2. Benut je huisstijl en geef je logo een ereplaats in het interieur. Want vergeet niet: eenheid en herhaling zorgt voor herkenbaarheid. Maak gebruik van jouw kleuren en laat deze terugkomen.
  3. Zorg voor een prettige werkomgeving. Er is veel mogelijk om een optimale setting te creeren. Houd rekening met akoestiek, privacy, natuurlijke elementen en zorg voor een gezond portie inspiratie. Maak een goede mix tussen de onderstaande producten.


Printerieur. Printoplossingen in het interieur. Aangenaam!

Iedere wand, deur, vloer en zelfs meubel wordt een uniek exemplaar wanneer je deze beplakt met een folie met print. Folie kan namelijk geleverd worden in oneindig veel soorten en maten. Denk maar eens aan het bekleden van deuren die er met een folie in kleur of geprint als nieuw uitzien.

Folie met gave prints en foto's geven karakter aan jouw interieur. En het mooiste? Je kunt een beleving creëren! Laat jouw huisstijl, geschiedenis of identiteit terugkomen. Zonder moeite wordt een Perzisch struikelvrij tapijt aangebracht op de vloer. Of wordt een complete balie gewrapt in jouw huisstijl kleur. En die magie? Dat is printerieur.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Samen komen we zo, eenvoudig en snel, tot een passend ontwerp.

Neem contact op

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier