Expo signing @ Stedelijk Museum

Expo signing @ Stedelijk Museum

Reclasign verzorgde de Communicatie & Visuals voor tentoonstellingen "Cornelis Drebbel (1572-1633)" & "Plantage Alkmaar" bij Stedelijk Museum Alkmaar
Retailsigning

Na het succesvol promoten van "Rudi van de Wint" en "Rembrandt in Alkmaar" werd het tijd voor meer. Tentoonstellingen "Cornelis Drebbel (1572-1633)" & "Plantage Alkmaar" zijn te bewonderen in Stedelijk Museum. Reclasign partner FDS Signmakers verzorgde nogmaals de giga gevelbestickering, plus de indoor signage. Visuals en informatie komen als kunst terug op verschillende materialen. Zo vertellen zij het verhaal van de verschillende tentoonstellingen. Expo signing op z'n best!

Op de wanden..

Spreken prachtige visuals tot de verbeelding. Ook wordt de nodige tekst en uitleg gegeven aan de bezoeker. Gebruikte materialen als fotobehang en (contour gesneden) muurstickers zorgen voor een goede balans tussen sfeerbeleving en functionaliteit.

Los in de ruimte..

Zetten displays opmaat de toon. Een kubusvormig frame met daarin gespannen Voile doek met print creëert sfeer en diepte.  Een landkaart display vertelt de bezoeker mee rover de tentoonstelling.

Freevision gevelbestickering

De wet van fysica en optica. Ook wel: het menselijk oog heeft de neiging om heldere kleuren eerder te zien dan donkere. Op basis van deze wetenschap is een slimme raamfolie uitgevonden. One way vision (ook we freevision) folie zijn raamstickers waar je vanuit één kant doorheen kunt kijken. De folie bestaat uit talloze kleine geperforeerde gaatjes, met een zwarte achterkant. Hierdoor kun je er vanbinnen goed doorheen kijken zonder dat het zicht wordt belemmerd. Daarentegen zijn de kleine gaatjes door de print vrijwel onzichtbaar aan de voorzijde.

Exposigning? Wij vertellen jouw verhaal!

Signing aanbrengen in en rondom jouw tentoonstelling? Die moet naast mooi ook makkelijk verwijderbaar zijn. Plakken en weer loslaten, dat is de truc. Reclasign is ervaren in het verzorgen van de visuele communicatie voor  musea en exposanten. We denken met je mee en verzinnen een oplossing op maat. Meer weten? We vertellen je er graag meer over! Neem contact over met onze specialisten.

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: