Seizoensaankleding Hoofddorp Winkelstad: Sintsigning!

Seizoensaankleding Hoofddorp Winkelstad: Sintsigning!

Hoofddorp Winkelstad is klaar voor de Sint met deze sfeervolle citydressing.
Retailsigning

Hoofddorp Winkelstad is klaar voor de Sint! In opdracht Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum verzorgen al jaren de aankleding Hoofddorp Winkelstad. Zo wordt iedere seizoenscampagne zichtbaar in het gehele gebied. Sfeervol, maar bovendien snel en efficient. De reclame is namelijk gemakkelijk verwisselbaar...

Brugbanieren bereiken een groot publiek

Op 9 verschillende plekken rondom het winkelgebied zijn spandoeken op de bruggen geplaatst. Handig, want zo bereik je een grote groep passerend verkeer. Spandoeken bieden de snelste manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen. Geen wonder dat een spandoek al jaren tot een van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen behoort.

(stormproof) Paalbanners

Ook de lantaarnpalen rondom het winkelgebied maken reclame! Deze zijn voorzien van paalbanners. Staande banieren aan de palen bevestigd. Handig: doordat de banners zijn voorzien van ingesneden halve maantjes zijn de banners beter bestand tegen storm.

Custom print Lampenkappen

Een signbedrijf maakt lampen kappen? Je hoort het goed! Door geprinte peesdoeken te spannen in aluminium frames. Net zoals de decoframes welke wij vaak toepassen in het interieur. Super handig want als je de prints wil vervangen hang je zo weer een nieuw doek in. 25 lampenkappen brengen het winkelcentrum in Sintsfeer.

Citymarketing? Wij weten hoe!

Het aanbrengen van aankleding en promotiemateriaal in een winkelgebied. Ook wel citydressing of citymarketing genoemd. Wij zijn er specialist in. Voor diverse gemeentes maken wij de sfeerbeleving in de verschillende seizoenen compleet. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkelgebied? Laat ons een rondje lopen en we vertellen je graag meer!

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: