Shop-in-shop CirQulus in Alkmaar

Shop-in-shop CirQulus in Alkmaar

Reclasign verzorgde de instore signing van CirQulus in Alkmaar!
Retailsigning

CirQulus in Alkmaar heeft een prachtige nieuwe uitstraling binnen- en buiten gekregen. Een door ons ontworpen en gemonteerde nieuwe shop-in-shop. De consument voelt direct waar het bij CirQulus om draait. Zij maken duurzaamheid begrijpelijk, visueel en betaalbaar. Wij hebben het pand onder andere voorzien van: verlichte decoframes, Airtex full color naadloos behang, free vision raamfolie en belettering.

LED Frames

LED frames zijn ware eyecatchers. Een op doek geprint motief, logo of beeld valt net iets meer op wanneer je deze in de spotlights zet. Elke print wordt zo het stralende middelpunt van jouw zaak! LED-frames kunnen wandvullend op maat worden gemaakt of als zelfstaande blikvanger in de winkel worden gezet

Full colour (foto) behang

Wil jij sfeer geven aan een grote oppervlakte die geschikt is voor behang? Dan is naadloos fotobehang, ook wel Airtex een goede optie! Het voordeel aan behang is de stevige oppervlakte en het naadloze eindresultaat. Fotobehang kan tot 3,20 meter breed, tot in tientallen meters lang naadloos worden geleverd. Het materiaal is brandvertragend en de print krasvast. Natuurlijk kun je naast een mooie foto ook kiezen om een kunstwerk, print of kleur te laten printen op behang.

Free Vision Raambestickering

Buitenkant print, binnenkant doorzichtig en dus 100% doorkijk? One way vision (ook we freevision) folie zijn raamstickers waar je vanuit één kant doorheen kunt kijken. De folie bestaat uit talloze kleine geperforeerde gaatjes, met een zwarte achterkant. Hierdoor kun je vanbinnen goed doorheen kijken, zonder dat het zicht wordt belemmerd. De folie lijkt vrijwel onzichtbaar vanbinnen.

Is jouw pand ook toe aan een nieuwe uitstraling? We komen graag met je in gesprek!

In samenwerking met:

Retailsigning

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: