bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

VOERTUIGRECLAME

Autobestickering maakt jouw wagenpark een rijdende reclamezuil.

Succesvolle voertuigreclame? Kijk om je heen op de weg en je ziet altijd wel één bestickerde bedrijfsauto, of meer. De concurrentie is groot! Des te lastiger het is om effectief op te vallen op de weg. Er is veel mogelijk om van jouw voertuig een unieke rijdende reclamezuil te maken. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van autoreclame kunnen wij jouw huisstijl of boodschap doorzetten op elk gewenste voertuig. Van de kleinste personenauto tot een vrachtwagen trailer en cabine.

Een bedrijfsauto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand gezien. 160.000 keer! Benut deze kans met voertuigreclame.

Zo ligt de kracht van goede autoreclame vaak in minimalisme van informatie. Of in een combinatie van belettering met een (gedeeltelijke) carwrap. Maar vooral: door jouw huisstijl terug te laten komen in het ontwerp. Onze studio met ervaren ontwerpers doen niets liever dan hier het verschil in te maken. Ze worden graag uitgedaagd ;-)

AUTOBESTICKERING

Een bedrijfsauto zonder reclame? Een typisch geval van een gemiste kans. Als je het ons vraagt.. Autobestickering vergroot je naamsbekendheid én geeft je visitekaartje af.  De één houdt het subtiel, de ander gaat voor opvallend. Alles kan. Niets is onmogelijk. Van een strakke sticker tot een full color geprinte carwrap met foto's en huisstijlkleuren. Wij houden wel van een uitdaging ;-)


VRACHTWAGENRECLAME

Vrachtwagens steken hoog boven het verkeer uit. Dagelijks zijn ze onderweg. Duizenden kilometers per week leggen ze af. En duizenden mensen zien ze voorbij komen. Ze worden gezien, herkend en onthouden. Een vrachtwagen is een uniek communicatiemiddel om je naamsbekendheid te vergroten. Zo kan deze volledig gepersonaliseerd worden in jouw huisstijl. Van de kleinste onderdelen van de cabine tot de grote oppervlakken van een trailer. Onze werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs 's heren wegen kan.


CARWRAPPING

Een auto volledig of gedeeltelijk inpakken met folie; Carwrapping is ultiem. Het is dé manier om van jouw voertuig een uniek exemplaar te maken. Met een carwrap kun je jouw huisstijl volledig doorvoeren op ieder gewenst voertuig. Tegelijkertijd werkt het ook als een extra beschermlaag om de lak te beschermen. Win-win! Carwraps hebben een hoog scorend vermogen en zijn dan ook een super goed in te zetten als promotieauto langs de weg, op beurzen, evenementen en festivals.


WINDOW TINTING

Meer privacy onderweg. Dat is wat het tinten ofwel blinderen van ramen doet bij (bedrijfs)auto's. Bovendien is window tinting een stoere toevoeging om van jouw auto een uniek exemplaar te maken. Naast het visuele effect heeft het aanbrengen van raamfolie op autoruiten ook functionele voordelen. Zo zijn er anti-inbraak folies welke zorgen dat de autoruit vrijwel onmogelijk in te slaan is. Ook wordt Uv-straling geweerd wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Blindeerfolie is te verkrijgen in diverse tint gradaties. We kunnen zowel bolle als vlakke ramen tinten en maken gebruik van diverse soorten folies.


MAGNEETSTICKERS

Plakken en weer loslaten. Dat is de truc van magneetstickers. Erg handig wanneer je jouw reclame niet altijd op je voertuig wilt hebben. Bijvoorbeeld als ZZP'er die vaak als onderaannemer opdrachten uitvoert. Ook voor tijdelijke reclamecampagnes zijn magneetstickers een handige optie.Ben je op zoek naar personeel? Plaats een badge met tekst op de achterkant van je bedrijfsbussen gemaakt van magneetstickers. Handig, want in de toekomst kan je deze weer opnieuw gebruiken.


FLEETMARKING

Het gehele wagenpark dezelfde uitstraling, een zelfde look, kortom één rijdend visitekaartje is de wens. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. En we vinden het stiekem het leukste dat er is. Waarom we dat vinden? Van het ontwerpen tot de belettering. Het hele proces is maatwerk met als resultaat een eenheid.


Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign

ONZE WERKWIJZE

Van één voertuig tot een compleet wagenpark: bij Reclasign is iedere opdracht maatwerk. We starten met een opname en bespreken jouw wensen en adviseren we je over de mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij deze wensen naar een visueel plaatje door onze studio. Onze creatieve ontwerpers en technisch DTP'ers tillen jouw idee naar grotere hoogte. Combinaties van verschillende folies, technieken en vormen maken het verschil. Vervolgens is het aan onze monteurs om dit idee te verwezenlijken. Van meterslange voertuigen tot de kleinste onderdelen. Ze doen het met passie en uiterste precisie. Beschik je al over een ontwerp van jouw rijdende reclamezuil? Ook geen probleem! Plakken kunnen wij bij jou op locatie, maar ook in onze hal waar wij een geheel wagenpark kwijt kunnen.  


Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Voor het aanbrengen van reclame, op welk voertuig dan ook, kun je bij ons terecht. En voor een goede kop koffie plus een prima gesprek. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!


neem contact op

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier