geven en terrein reclame

BUITENRECLAME

De voordelen van buitenreclame voor jouw bedrijf

Binnen of buiten? Of allebei? Reclasign regelt de signing van jouw bedrijfspand.

Als ondernemer zoek je voortdurend naar manieren om je bedrijf zichtbaar te maken. Buitenreclame kan daar uitstekend aan bijdragen. Er zijn veel creatieve mogelijkheden om jouw huisstijl of boodschap uit te dragen op én rondom je pand. Benut je gevel als reclamedrager, hang de vlag uit en wijs bezoekers de weg met bewegwijzering. En wat dacht je van de entree. Heeft jouw pand al een goede binnenkomer? Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie!


Steel de show met buitenreclame. ReclaSign is dé (sign)specialist voor het aankleden van jouw bedrijfspand.


LICHT- & GEVELRECLAME

Gevelreclame is dé eyecatcher en bovendien het eerste herkenningspunt van je bedrijfspand.  Verlicht, onverlicht, een mooie lichtbak, of gelaagd bord? Wat je wilt, het kan. Dat is zeker. Het moet echter wel passen bij je pand, bij je bedrijf en bij je huisstijl. Veelgebruikte vormen van gevelreclame zijn:

  • Lichtreclame: verlichte letters (doosletters) 
  • Onverlichte frees- en gevelletters
  • (3D)Reclame- en gevelborden
  • Lichtbakken

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden en helpen we je graag om een passende gevelreclame voor jouw bedrijfspand te kiezen. We bepalen de juiste plek aan de hand van je gevel en verschillende aanrijdroutes. Vervolgens kiezen we samen met jou een passend type gevelreclame plus de gewenste uitstraling.


FREESLETTERS

Jouw logo, slogan of beeldmerk in uiterste precisie uitgefreesd met onze slimme Zünd freesmachine. Pure magie dat werkelijkheid wordt. En wanneer dit exemplaar bevestigd wordt aan de muur? Dan heb je een eyecatcher! Of het nou op de gevel of binnen op de balie of wand is; freeslogo's maken een statement.


RECLAMEZUILEN & BEWEGWIJZERING

Minder gezoek en meer veiligheid. Bewegwijzering zorgt voor meer efficiency rondom je bedrijfspand. Duid aan en wijs de weg naar een parkeerplek voor bezoekers of de entree. Er zijn verschillende soorten bewegwijzering om in te zetten rondom je pand.

Van een (verlichte) zuil bij de entree tot een stijlvol adres- of parkeerbord. Laat bewegwijzering een gastvrij visitekaartje zijn van je bedrijf! Graag denken wij met je mee hoe je bewegwijzering het meest passend kunt inzetten binnen je externe signing en buitenreclame.


RAAMBESTICKERING & -BELETTERING

Met raambestickering en -belettering worden panden snel voorzien van een aansprekende boodschap of afbeelding. Ga voor de best denkbare eerste indruk van jouw bedrijfspand, kantoorruimtes of winkel! Vang de blik van voorbijgangers met opvallende raamstickers en geef je publiek direct de juiste impressie. Kantoorpanden, leegstaande panden in winkelgebieden of andere panden met grote ramen of puien lenen zich goed voor een grootformaat sticker.

Wat is er mogelijk? Vertel je verhaal met strakke raambelettering. Promoot je bedrijf en beplak ze met jouw logo. Of spreek met prachtige beelden. Of doe het allemaal in één. Van ontwerp tot montage verzorgen wij het graag voor je! Met de inzet van verschillende printtechnieken (zoals  fullcolor of witte inkt) wordt jouw raambestickering een krachtig communicatiemiddel in exterieur van je bedrijfspand.

WARMTE- & ZONWERENDE FOLIES

Zonwerende raamfolie houdt het hoofd én je bedrijfspand koel. Doordat Uv-straling wordt geweerd en creëer je een ideaal werkklimaat. Zonwerende folie werkt andersom en dus isolerend. 's Winters blijft de kou buiten en in de zomer andersom. Dus ook goed voor je portemonnee, die folie.

Zonwerende folie. De voordelen op een rijtje:

  • Het verhoogt de isolatiewaarde van jouw (bedrijfs)pand;
  • De folie gaat vervelende schittering op schermen tegen;
  • Meubels en schilderwerk behouden zijn kleur;
  • De temperatuur wordt gereguleerd;
  • Het verbetert de houdbaarheid van producten;
  • De uitstraling kan volledig aangepast worden op jouw wensen: spiegelend, transparant & getint!


RECLAMEBORDEN EN SPANDOEKEN

Duidelijk en krachtig. Dat zijn reclameborden en spandoeken. Je valt op, wordt herkend en je kan er een boodschap op kwijt.

Reclameborden

Val op met een reclamebord op maat. Groot, of klein. Hangend of staand. Van aluminium sandwichpaneel, geschuimd PVC, of hout. Tijdelijk of permanent. Wij ontwerpen, maken en plaatsen hem voor je.

Spandoeken

Vanaf een afstand is jouw boodschap al te zien wanneer je kiest voor het ophangen van een spandoek. Het is een eyecatcher waarbij de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn.

Geveldoeken

Een spandoek op de gevel, ofwel geveldoek. Ze trekken de aandacht, geven een eerste indruk en zijn goed zichtbaar. Plus eenvoudig te vervangen, handig wanneer je af en toe van boodschap wilt wisselen.

Bouwborden

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Laat je werk zien met een bouwbord!


VRIJBLIJVEND EEN ONTWERP EN EEN OFFERTE? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier