LED- en textielframes

LED- en textielframes

Een decoframe werkt jouw beursstand, winkel of kantoorpand in één keer af.

Hoe handig is het wanneer je de boodschap, campagne of afbeeldingen op jouw beursstand of wanddecoratie eenvoudig kan verwisselen? Dit kan met een textielframe, ook wel peesdoek- of decoframe. Een decoframe is een aluminium frame waarin een textieldoek met siliconen pees wordt gespannen. Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander!

Een textieldoek frame is door zijn aanpasbaarheid en gewicht ideaal in te zetten op beurzen of in winkels. Daarnaast bieden decoframes uitkomst om je kantoorpand op een slimme manier te voorzien van wanddecoratie. Je kunt ze bovendien nét dat beetje extra geven door LED-verlichting of akoestisch materiaal toe te voegen.

Decoframes: toepassingen

Decoframes kunnen zowel zelfstaand als hangend worden gemonteerd. Als wandvullende optie wordt deze op de wand geschroefd en werk je een muur in één keer af. Geen stuc- of schilderwerk nodig dus. Je kunt er ook voor kiezen om een textielframe als schilderij op te hangen. Bovendien kunnen textielframes worden voorzien van inwendige verlichting of akoestisch materiaal.

No items found.

LED Frames

LED frames zijn ware eyecatchers. Een op doek geprint motief, logo of beeld valt net iets meer op wanneer je deze in de spotlights zet. Elke print wordt zo het stralende middelpunt van jouw zaak! LED-frames kunnen wandvullend op maat worden gemaakt of als zelfstaande blikvanger in de winkel worden gezet.

Geluiddempende textielframes

Peesdoekframes kunnen wij naast verlichting ook voorzien van een akoestisch vilt. Ideaal voor een ‘hard’ interieur, dat vaak een lange nagalm heeft, die irritatie en vermoeidheid opwekt. Het vilt in de frames zorgt voor een stillere, maar ook gepersonaliseerde omgeving. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken: lange vezels die geluidsgolven absorberen.

Benieuwd naar de andere mogelijkheden op gebied van akoestische wanddecoratie? Kijk onze akoestiek producten!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

No items found.
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte:

Eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
LED- en textielframes
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

No items found.

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: