In- en outdoor signing @ Binnenplezier

In- en outdoor signing @ Binnenplezier

Het gloednieuwe speelparadijs Binnenplezier is klaar voor het grote (kleine) publiek met deze super vrolijke signing!
Buitenreclame

Kampen is 2800 vierkante meter met geweldig vermaak rijker met de komst van Binnenplezier. Ballenbakken, speeltoestellen, glijbanen en trampolines. Dé ingrediënten voor een geweldig dagje uit. FDS verzorgde de in- en outdoor signage en bewegwijzering. Deze vrolijke strakke signage valt op en wijst de weg!

En gezellige wirwar aan kids. Ook dat kan een een speelparadijs zijn. Handig en bovenal fijn wanneer je overzichtelijk je weg kunt vinden van entree naar WC ;-)

XL Gevelsigning

Stel; jouw bedrijfspand bevindt zich op een terrein tussen allemaal andere panden. Wat je dan doet? Zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat opvallen doe je met gevelreclame. Onverlichte gevelreclame kan minstens zo opvallend zijn! Een slimme keuze wanneer 's nachts zichtbaar zijn geen must is. De entree van Binnenplezier is niet meer te missen met vrolijke signing uit het kaliber XL. Een 7 meter breed logo gemaakt van onverlichte doosletters is rechtstreeks tegen de gevel gemonteerd.

Indoor logo branding

De eerste indruk? Die kun je maar één keer maken. Bedenk dan ook goed welke indruk jouw klanten krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen? Wat zien ze dan als eerste? Een balie? Een wand? Of juist iets van glas? Een warm welkom, daar gaat het om. En dat kan geregeld worden. Uiteraard. Freesletters met logo van Binnenplezier is als extra branding ingezet bij de entree.

Strakke freesteksten wijzen de weg

Waar kan ik mijn entree betalen? En waar kan ik eenmaal binnen iets te eten of drinken bestellen? Voor een efficiente bezoekersrouting zijn strakke freesteksten aangebracht op verschillende punten. Mat zwarte letters gemaakt van acrylaat zijn met afstandhouders aangebracht op de muur.

Andere signing gerealiseerd door FDS:

  • Bewegwijzeringsborden
  • Glasheldere stootborden om onder speelwanden te plaatsen
  • Glasdecoratie signing
  • XL Muursticker

Signing in- op- en rondom je bedrijfspand: wat is er mogelijk?

Meer zichtbaarheid en professionaliteit creëren met jouw bedrijfspand? Er zijn tal van manieren om onderscheidend vermogen uit te dragen naar de buitenwereld. Je valt op, maakt indruk en wordt herkend. De kracht van herhaling doet zijn werk! FDS Signmakers is dé specialist in Noord-Holland, waar je terecht kunt voor alle signing in, op en rondom je bedrijfspand. Maar ook voor een goede kop koffie plus een prima gesprek. Schroom niet en neem contact met ons op!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: