Displays

Displays

Displays ondersteunen de verkoop.

Een display is een verzamelbenaming voor maatwerk promotie objecten. Je kunt ze inzetten op een evenement, op de beurs of in de winkel. Een goede display kenmerkt zich door zijn opvallend vermogen. Het laat jouw product of merk tussen anderen opvallen. Of dit nu een rij in een supermarkt schap is of een rij standhouders op de beurs.

De mensen en machines van Reclasign zijn tot veel in staat en gaan graag de uitdaging aan om voor jouw promotieactie een unieke display samen te stellen. Het woord nee kennen wij niet. Daag ons maar uit!

Eyecatcher displays

Ontwerpers krijgen het vaak te horen: de klant wil een échte eyecatcher. Een unieke eyecatcher bedenk je niet zomaar. Daar moet je écht creatief voor zijn én dan moet de eyecatcher ook nog te realiseren zijn. Reclasign is er om jou én ontwerpers te begeleiden bij de keuze voor en realisatie van deze eyecatchers!‍

Tegenwoordig worden eyecatcher displays steeds vaker in gezet in openbare ruimtes of steden. Displays hebben namelijk een hoog scorend vermogen onder instagrammers, wat jouw bedrijf weer gratis publiciteit biedt ;-)

POS Displays

Vergroot de zichtbaarheid van producten en acties met POS-displays! Voluit heten ze point of sale displays en ze zorgen ervoor dat producten extra goed opvallen. Een unieke POS-display ondersteunt de verkoop en zorgt voor net dat beetje extra merkbeleving. Spelen met woorden, cijfers en afbeeldingen, gerelateerd aan jouw logo, promotie materiaal beïnvloedt je klant flink. En vaak compleet onbewust.

Je kunt kiezen uit een folderdisplay, productdisplay voor op de vloer of een toonbank en schappendisplay. Reclasign maakt afhankelijk van jouw wensen gebruik van verschillende materialen. Van een tijdelijke display gemaakt van Reboard (golfkarton) tot een stijlvolle display gemaakt van gedegen materiaal.

Presentatie- en bemonsteringsborden

Een bak vol losse producten? Of een rommelige stelling? Los het slim op met een overzichtelijk bemonsteringsbord. Bemonsteringsborden kunnen gemaakt worden van stevig materiaal zodat ze naast hangend ook op zichzelf staand kunnen neergezet in jouw winkel of showroom. Naast dat de verschillende oplossingen mooi worden gepresenteerd vertelt een bemonsteringsbord ook een verhaal!

No items found.

Displays op maat

Naast de standaard soorten displays kunnen wij meer. Niets liever zelfs! De signmakers van Reclasign onderscheiden zich met maatwerk. Van idee tot resultaat nemen wij graag het ontwerp plus uitvoering voor jou uit handen. Zo ontstaat een maatwerk item welke hoofden zal doen draaien. Beloofd.

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

No items found.
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte:

Eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Displays
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Wat is een reboard beurswand?
Waar worden reclameborden voor binnen van gemaakt?

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: