bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Warmte- & zonwerende folies

Ideale temperaturen door zonwerende folie.

Zonwerende folies dragen bij een prettige werkomgeving. De folies laten de warmte en het felle licht buiten en reguleren hiermee warmte en zonlicht in een gebouw. Geen felle zonnestralen meer op je computerscherm, geen verstikkende hitte tijdens de zomermaanden. Elke zonwerende folie is bij ons verkrijgbaar in verschillende gradaties en kleuren. Voor elke wens is er dus een ideale tempering beschikbaar.

Zonwerende raamfolie houdt het hoofd én je bedrijfspand koel. Doordat Uv-straling wordt geweerd creëer je een ideaal werkklimaat. Zonwerende folie werkt isolerend. 's Winters blijft de kou buiten en in de zomer andersom. Dus ook goed voor je portemonnee, die folie.


Onverlichte gevelreclame

Stel; jouw bedrijfspand is één van de middelste panden in een rij. Een rij met allemaal dezelfde saaie voorgevels. Wat je dan doet? Zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat opvallen doe je met gevelreclame.

Onverlichte gevelreclame komt in vele vormen. Van een stijlvol reclamebord of geveldoek tot contour gefreesde letters.

Lichtreclame is volledig te personaliseren in jouw huisstijl.

Verlichte gevelreclame

Wil je ook in het donker opvallen bij voorbijgangers? Zorg dan dat jouw gevelreclame licht geeft. Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Van meters hoge doosletters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

Freesletters zijn strak en vallen op!

Freestekst of logo? 

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen.

Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. In welk formaat dan ook.

Direct verlichte doosletters

Doosletters zijn 3D letters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze zijn leverbaar in diverse profielsoorten. Nagenoeg elk lettertype en vorm of logo is te maken.

Direct verlichte doosletters (front-lit) stralen licht door aan de voorzijde. Deze lichtdoorlatende voorzijde kan geleverd worden in ieder gewenste kleur of fullcolor print. Je kunt doosletters ook tweezijdig verlichten, dus zowel van voor als achter.

Indirect verlichte reclame is stijlvol. Altijd!

Indirect verlichte reclame

Een extra fraai effect ontstaat door doosletters uit te voeren met indirecte verlichting (back-lit).

Door het logo (uitgefreesd of als doosletters) met afstandhouders op de gevel te plaatsen en deze vervolgens te voorzien van verlichting op de achterzijde ontstaat extra contrast. De letters springen eruit en vallen op.

‍De voorzijde kan afgewerkt worden in kleur, maar ook verschillende looks als brushed aluminium, messing of zelfs roest zijn mogelijk. Je kunt doosletters ook tweezijdig verlichten, dus zowel van voor als achter.

Een lichtbak: vaak rechthoekig maar ook een vrije vorm is mogelijk!

Lichtbakken

Een lichtbak. Het klinkt wellicht wat ouderwets en het klopt dat deze vorm van lichtreclame één van de eerste was, maar ouderwets is het zeker niet!

Lichtbakken zijn metalen (vaak aluminium) of kunststof bakken waarbij aan één of beide zijden een transparante acrylaat plaat is gemonteerd. Deze platen zijn eenvoudig te bedrukken met elk gewenst ontwerp. Een lichtbak kan gemaakt worden in talloze vormen, maten en uitvoeringen en is in te zetten als gevelreclame, een reclamezuil op het terrein of bijvoorbeeld een informatiezuil binnen.

Contour gesneden stickers voor Goldfin Sushibar

Contour gesneden raamstickers


Uitgesneden tekst of vormen perfect gepositioneerd op jouw raampartij? Geen probleem! Ons slimme machinepark en productieteam print en snijdt deze met uiterste preciesie. Een snijtekst of -logo is gepositioneerd op een backing (rugvel) waardoor deze altijd in de juiste verhouding op het raam wordt geplakt.

Fullcolor raambestickering Carhartt

Full color & -cover raamstickers

Een bestelauto zonder autobelettering is bijna ondenkbaar. Een typisch geval van een gemiste kans. Als je het ons vraagt.

Maak reclame. Niets valt immers meer op dan een rijdende reclamezuil...

Waar wacht je nog op?

One-way vision raambestickering

Buitenkant print, binnenkant doorzichtig en dus 100% doorkijk? One way vision (ook we freevision) folie zijn raamstickers waar je vanuit één kant doorheen kunt kijken.

De folie bestaat uit talloze kleine geperforeerde gaatjes, met een zwarte achterkant. Hierdoor kun je vanbinnen goed doorheen kijken, zonder dat het zicht wordt belemmerd. De folie lijkt vrijwel onzichtbaar vanbinnen.

Block-out prints


Wanneer een transparante raamsticker bestaat uit 5 lagen inkt is een dubbelzijde print te zien. Dus aan de buitenkant zie je iets anders dan aan de binnenkant. Block-out printen noemen wij dan ook wel.

Door de Block-out technologie is het mogelijk om twee verschillende prints af te beelden op raambestickering. Handig wanneer je aan de binnenzijde een andere sfeerbeleving wil creëren dan aan de buitenzijde.

Contour gefreesde borden voor UP Carwash

Gevelborden- en beplating


Een gevelbord transformeert een dertien-in-een-dozijn pand in een uniek pand. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wat er achter een gevel gebeurt. Een bestaande koof, boeideel of gevelpaneel is weer als nieuw door deze te voorzien van gevelpanelen.

Deze platen kunnen door ons voorzien worden van ieder gewenste fullcolor print, en er kan bovendien ook gelijk gevelreclame als 3D-letters op worden gemonteerd. Twee vliegen in één klap!

Easybord: het mobiele billboard voor tijdelijk gebruik!

Easybord

Een Easybord is hét mobiele informatiebord om in te zetten voor jouw (tijdelijke) boodschap. Door de klapconstructie met een betonnen voet en een frame zijn Easybords snel en eenvoudig op vrijwel iedere plek en ondergrond is te plaatsen.

Na afloop van de huurperiode halen wij het Easybord weer op. Easyborden worden veel toegepast als reclameborden, bouwborden, evenementborden of makelaarsborden

Een klassieke schoonheid. Dat is een bouw- of projectbord.

Project- & Bouwborden

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Laat je werk zien met een bouwbord! Wie is de opdrachtgever? Wat wordt er gemaakt? En door wie? Een projectbord geeft het in één overzicht weer.

Een klassiek bouwbord wordt geplaatst op palen in de grond. Toch kun je deze origineel maken doorgebruik te maken van jouw eigen huisstijl. Gezien de vaak indrukwekkende grootte moeten bouwborden ook stevig van constructie zijn. Aan de hand van de door jou gewenste grootte verzinnen wij een degelijke constructie welke bestand is tegen weer en wind. Projectborden komen overigens ook goed tot zijn recht wanneer ze (tijdelijk) aan de gevel bevestigd zijn ;-)

Een bouw- of event schutting. Opgeruimd staat netjes!

Event- en bouwschuttingen

Verbouwingen van winkelpanden kunnen vaak een doorn in het oog zijn in drukke winkelstraten. Een hoop puin en een gesloten winkel. Voor bouwplaatsen, kantoren en openbare gebouwen geldt hetzelfde. Benut een saaie afscherming als kans om jouw boodschap op XL formaat te communiceren met een reclame hoarding!

Ze maken het mogelijk om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden. Bovendien zijn de schuttingen mooi voor het oog; ze geven een sfeerimpressie van jouw bouwproject en maken een verrassing van wat er achter de schermen gebeurt.

3D-verlicht reclamebord voor De Jongh Uitvaartverzorging

3D reclameborden


Reclameborden krijgen een 3D-effect door de gelaagde elementen en verlichting toe te voegen. Door deze effecten komt een logo of bord letterlijk tot leven! De 3D elementen worden gelaserd of gefreesd uit verschillende materialen als kunststof (acrylaat) tot aluminium en met afstandhouders bevestigd.

En de uitstraling? Alles is mogelijk en kan worden gepersonaliseerd naar eigen wensen en stijl. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een fullcolor print of extra verlichting. Maar ook een staal- of houtlook is mogelijk.

Voor je het weet ben je verkocht!

Makelaarsborden

We komen ze dagelijks tegen in de straten. Het makelaarsbord. In alle soorten en maten, maar vaak wel van een soortgelijke afmeting. Opvallen is noodzaak om de verkoop en verhuur van bedrijfspanden of huizen te bevorderen.

Wij produceren de borden in eigen huis in elk gewenst formaat. Voor je het weet ben je verkocht ;-)

Zonwerende folie. De voordelen op een rijtje:

Het verhoogt de isolatiewaarde van jouw (bedrijfs)pand;

  • De folie gaat vervelende schittering op schermen tegen;
  • Meubels en schilderwerk behouden zijn kleur;
  • De temperatuur wordt gereguleerd;
  • Het verbetert de houdbaarheid van producten;
  • De uitstraling kan volledig aangepast worden op jouw wensen: spiegelend, transparant & getint!

Warmtewerende raamfolie

De straling van de zon bestaat uit warmte, UV-straling en licht. De warmte van de zon kan het binnenklimaat van jouw bedrijf flink beïnvloeden. Dit omdat een ramen gemakkelijk de warmte kunnen doorlaten. Zonwerende folie verlaagd de nadelige effecten van warmtestraling, lichtinval, en UV-straling. Zo reguleert de folie de temperatuur. In de zomer blijft jouw bedrijfspand koel. In de winter is het effect andersom; door het folie ontsnapt er minder warmte door de ramen. De isolatiewaarde wordt tot wel 41% verbetert. Je bespaart op energiegebruik en dat is naast goed voor het milieu ook goed voor je portemonnee!

Anti-verkleuring door UV-werende werking

Ook bevordert zonwerende raamfolie het behoud van de kwaliteit van alles wat er in jouw bedrijfspand aanwezig is. Dit omdat 98-99%van de ultraviolette straling wordt tegengehouden. De UV werende werking zorgt ervoor dat verf, hout en textiel niet verkleurt en dat textielvezels niet bros of breekbaar worden. Maar ook etenswaren blijven langer houdbaar, wat super handig is voor winkels die voedingsproducten verkopen.

No items found.
No items found.

Verschillende soorten zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is in meerdere soorten en tinten te verkrijgen. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Iedere soort kent specifieke eigenschappen:

  • Transparant: maakt jouw raampartij minder spiegelend en is bovendien UV werend en energiebesparend;
  • Getint: in een licht, middel en donker getinte variant. Ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Getinte folie behoud meer doorkijk dan spiegelende folie.
  • Spiegelend: in licht-reflecterend (Spiegel 50), middel-reflecterend(Spiegel 70) en donker-reflecterend (Spiegel 80). Spiegelende folie geeft minder doorkijk en heeft ’s nachts een omgekeerde werking.

Ontvang een offerte voor zonwerende folie voor jouw raampartij!

Afhankelijk van jouw wensen ontstaat er vaak een winnende optie. Wil je minder inkijk door je ramen, biedt een spiegelende folie uitkomst. Kraak helder uitzicht zowel vanuit binnen als buiten? Kies dan voor transparant folie! Ook jouw type ramen zijn bepalend in de keuze. Zo zijn niet alle typen raamfolie te plakken op HR++ (isolerend) glas, en dienen sommige folies geplaatst te worden aan de buitenkant in plaats van de binnenkant. Wij adviseren je graag welke zonwerende folie het beste bij jouw ramen past. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier. We reageren snel, altijd!

Warmte- & zonwerende folies

Functionele raamfolies voor jouw bedrijfsexterieur?

Privacy, zonwering, veiligheid en verkleuring tegengaan. Het zijn de sleutelwoorden als het gaat om het toepassen van (zelfklevende)folie op ramen. Niets geen nieuw veiligheids-, donker of dubbel glas voor je kantoor, een etalage of de (bedrijfs)auto. Simpelweg beplakken met folie en klaar ben je!

Bij Reclasign kun je terecht voor vrijwel alle functionele raamfolies voor jouw bedrijfsexterieur. Van warmte- en zonwerende folie tot privacy- en veiligheidsfolie. Vertel ons jouw ideeën en wensen, zodat wij, geheel vrijblijvend een offerte op maak kunnen maken!

Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte: 

Eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Warmte- & zonwerende folies
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Kan zonwerende folie temperatuur reguleren?
Wat is het voordeel van zonwerende folie in de winter?
Kan ik zonwerende folie ook aanbrengen op mijn auto ramen?
Moet zonwerende folie aan de binnen- of buitenkant worden aangebracht?
Welke eigenschappen heeft zonwerende folie met een spiegelende uitstraling?
Naar alle vragen

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: