Gastvrije signing @ Blooming

Gastvrije signing @ Blooming

Reclasign verzorgt als signpartner de uitvoering van alle visuele communicatie en decoratie voor Blooming. Laat je inspireren door deze case! 
Interieur Signing

Hotel Signing is ultiem. Het is waar bewegwijzering, interieurdecoratie en belettering samenkomen! Een mix waarin signing, als stille ambassadeur van identiteit en sfeerbeleving, overal in het hotel terugkomt. Zo ook bij Blooming. Reclasign verzorgt als signpartner de uitvoering van alle visuele communicatie en decoratie voor haar hotel, vergaderlandgoed, restaurants, evenementenlocatie en strandpaviljoen. Laat je inspireren door deze case: Blooming Bergen!

Ontwerp door Gravestijn Ontwerp

Gastvrij welkom

De eerste indruk is vaak de langst bijblijvende, en daarom is het essentieel om gasten vanaf het moment dat ze de bestemming bereiken, te omarmen met een visuele pracht die de zintuigen prikkelt. Signage, met een zorgvuldige keuze van materiaal en ontwerp is de voorste linie van gastvrijheid. Het gidst niet alleen, maar het vertelt een verhaal - een verhaal van elegantie, comfort en gastvrijheid. In deze case koos de Gravestijn Ontwerp het robuuste materiaal cortenstaal. Deze geeft een natuurlijke sfeerbeleving welke perfect past bij Blooming. Bewegwijzering frames, zuilen en borden worden zo één met de omgeving en wijzen bezoekers de weg.

Identiteit komt tot leven op 3 materialen

Interieurprints zijn als kunstwerken die de ziel van het hotel vangen en de ruimtes transformeren in meeslepende omgevingen. Bij Blooming ging het om details die de geschiedenis van de locatie weergeven. Deze zijn overal terug te zien in het hotel. Materiaal nummer één: bij de receptie als grote fotobehang achterwand…

Materiaal nummer twee: op de kamers als bed achterwanden. Achter de bedden zijn decoframes geplaatst, welke zijn opgevuld met geluiddempend vilt. Een instant sfeermaker welke ook nog eens zorgt voor een prettige akoestiek. De haarscherpe foto's zijn geprint op een peesdoek van velours materiaal.

Materiaal nummer 3: fotolijsten! Ook zijn de historische beelden afgedrukt op tientallen posters welke in strakke lijsten door het gehele hotel hangen. Sfeermakers welke de kans bieden om een blijvende indruk achter te laten. Niet alleen in het geheugen van de gast, maar ook in het hart!

Frees- en snijteksten

Uitgefreesde en -gesneden teksten en zijn niet alleen woorden op een muur; het zijn statements van stijl en klasse. Freesletters geven diepte en textuur aan de ruimte, terwijl snijteksten een subtiele touch aanbrengen.

Ultra subtiel: Frosted Glass

Een bijzonder effect is gecreëerd door gebruik te maken van Frosted Glass folie als materiaal voor de wandteksten. Deze krijgt afhankelijk van de lichtinval steeds een andere uitstraling.

Bewegwijzering

In de wereld van hospitality draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor gasten. Een cruciaal element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een buitengewone impact heeft, is bewegwijzering. Snel en efficient van A naar B, daar draait het natuurlijk om. Maar waarom de bewegwijzering geen onderdeel laten uitmaken van de sfeerbeleving? Om de Blooming look en feel te bekrachtigen is gekozen voor bewegwijzering van hout.  

Hotel signing?

Hotel signing als bewegwijzering, interieurprints en belettering zijn de penseelstreken waarmee een hotel zijn sfeerbeleving creëert. Laat signing een expressie van identiteit, een verhaalverteller, en bovenal een belofte zijn aan elke gast dat ze niet zomaar een ruimte betreden, maar een ervaring omarmen die hen voor altijd bijblijft. Meer weten? Reclasign is de signspecialist in Noord-Holland. Vraag het ons, we vertellen je er graag meer over!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: