Special effect etched glass fotoprints @ HHNK

Special effect etched glass fotoprints @ HHNK

Waar decoratie en functionaliteit samenkomen ontstaat iets moois. Neem nou deze fotoprints voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.
Interieur Signing

Waar decoratie en functionaliteit samenkomen ontstaat iets moois. Neem nou deze fotoprints voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Prachtige afbeeldingen geven sfeer aan het kantoorinterieur, duiden de verschillende vleugels aan binnen de verdiepingen én zorgen bovenal voor privacy.

Een uitdaging binnen dit project was de gigantische omvang. Ruim vierhonderd strekkende meters folie bedekken de glaswanden op de tweede en derde verdieping. Geen probleem voor onze mensen en machines ;-) 

Etched glass fotoprints

Etched glass, ook wel bekend als zandstraalfolie, is een veelgebruikt materiaal voor privacyfolie in kantoorpanden. Bijzonder wordt deze wanneer je dit materiaal voorziet van prints. Door verschillende transparantie niveaus aan te houden in de samenstelling van de afbeeldingen ontstaat een magisch 3D-effect.

Freesletters

Het concept (samengesteld door Robwerk Interieurarchitectuur) krijgt nóg meer diepte. Freesletters met de verschillende richtingen binnen het pand zijn bevestigd op de fotoprints. Slim, want freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Deze teksten, gemaakt van contour gefreesd acrylaat, geven bovendien een super chique uitstraling.

Reclasign & HHNK

Als vaste signpartner verzorgt Reclasign alle vormen van signing, reclame en branding voor HHNK. Van de bestickering van het wagenpark en de buitenreclame tot de interieur- en event signing. En dat is wat ons werk zo mooi maakt. We maken het complete pakket wat onze opdrachtgevers eenheid en gemak biedt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Daag ons maar uit!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: