Beentjes Bouwgroep bouwt aan branding!

Beentjes Bouwgroep bouwt aan branding!

Vanaf de tekentafel tot uitvoering signde Reclasign de nieuwe Beentjes Bouwgroep huisstijl.
Interieur Signing

Beentjes Bouwgroep timmert flink aan de weg met een nieuw pand en opgefriste huisstijl. En dat betekent natuurlijk nieuwe buiten-, binnen- en wagenpark reclame. Het nieuwe pand in Uitgeest is zichtbaar en klaar voor de toekomst. Ook zijn alle bedrijfsauto's, containers & schaftketen voorzien van verse folies met nieuwe huisstijl. Een tof traject waarin Reclasign vanaf de tekentafel betrokken is geweest en waar de diversiteit in ons vak goed naar voren komt.

Buitenreclame: gevelsigning & bewegwijzering

Het visitekaartje van je bedrijf? Buitenreclame! Beentjes is dag én nacht zichtbaar met verlichte gevelletters. Witte strakke acrylaat letters komen terug op het dak, de gevel en ook eenmaal binnen wordt de bezoeker welkom geheten met een stak logo op de balie. Ook is voor een efficiënte bezoekersflow een verlichte zuil bij de entree en verschillende bewegwijzering aangebracht.

Indoor signage

Naast het indoor logo wordt er meer aan branding gedaan in het prachtige nieuwe pand. De spreekruimte krijgt net dat beetje privacy door een speelse fullcolor op de glazen wanden. Geheel in stijl van de groene sfeerbeleving van het pand en door verschillende transparantieniveaus nog vol van licht én kleur.

Wagenpark

Het complete wagenpark van shovel tot schaftkeet is opgefrist met nieuwe signing. Ook alle tientallen montagebussen zijn volledig gewrapped in het strakke ontwerp. Met aandacht wordt de huisstijl uitgerold op verschillende voertuigen. Daarbij is eenheid in uitstraling altijd het devies. Na sparren, aanpassen en verbeteren was dé werkende stijl daar. Met de printers en plotters draaiende werd het tijd om de signing met uiterste precisie aan te brengen. Zo is beentjes nu ook zichtbaar op de bouwplaats.

Huisstijl Rebranding?

Stel: je krijgt een nieuwe huisstijl. Grote kans dat je een hoop hebt aan te passen. Van je website en drukwerk tot je bestickerde wagenpark en allerlei uitingen in en rondom je bedrijfspand. Alle plekken waar je logo op staat passeren de revue. Een hoop denkwerk betreft uitstraling en materiaal. Beginnen je hersenen al te kraken? ;-)

Onze signmakers doen niets liever dan opdrachtgevers in dit gehele traject te ontzorgen. We zijn scherp en alert en vertalen jouw wensen naar mogelijkheden. Ook toe aan een rebranding? Of op zoek naar passende uitingen voor op je nieuwe pand? We denken graag met je mee!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: