bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Easybord

Het mobiele informatie- en reclamebord om jouw (tijdelijke) boodschap groots op te laten vallen!

Jouw (tijdelijke) boodschap op grote schaal communiceren naar voorbijgangers? Val op met een Easybord, hèt mobiele grootformaat informatiebord welke je maandelijks kunt huren. Easy does it ;)


Onverlichte gevelreclame

Stel; jouw bedrijfspand is één van de middelste panden in een rij. Een rij met allemaal dezelfde saaie voorgevels. Wat je dan doet? Zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat opvallen doe je met gevelreclame.

Onverlichte gevelreclame komt in vele vormen. Van een stijlvol reclamebord of geveldoek tot contour gefreesde letters.

Lichtreclame is volledig te personaliseren in jouw huisstijl.

Verlichte gevelreclame

Wil je ook in het donker opvallen bij voorbijgangers? Zorg dan dat jouw gevelreclame licht geeft. Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Van meters hoge doosletters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

Freesletters zijn strak en vallen op!

Freestekst of logo? 

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen.

Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. In welk formaat dan ook.

Direct verlichte doosletters

Doosletters zijn 3D letters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze zijn leverbaar in diverse profielsoorten. Nagenoeg elk lettertype en vorm of logo is te maken.

Direct verlichte doosletters (front-lit) stralen licht door aan de voorzijde. Deze lichtdoorlatende voorzijde kan geleverd worden in ieder gewenste kleur of fullcolor print. Je kunt doosletters ook tweezijdig verlichten, dus zowel van voor als achter.

Indirect verlichte reclame is stijlvol. Altijd!

Indirect verlichte reclame

Een extra fraai effect ontstaat door doosletters uit te voeren met indirecte verlichting (back-lit).

Door het logo (uitgefreesd of als doosletters) met afstandhouders op de gevel te plaatsen en deze vervolgens te voorzien van verlichting op de achterzijde ontstaat extra contrast. De letters springen eruit en vallen op.

‍De voorzijde kan afgewerkt worden in kleur, maar ook verschillende looks als brushed aluminium, messing of zelfs roest zijn mogelijk. Je kunt doosletters ook tweezijdig verlichten, dus zowel van voor als achter.

Een lichtbak: vaak rechthoekig maar ook een vrije vorm is mogelijk!

Lichtbakken

Een lichtbak. Het klinkt wellicht wat ouderwets en het klopt dat deze vorm van lichtreclame één van de eerste was, maar ouderwets is het zeker niet!

Lichtbakken zijn metalen (vaak aluminium) of kunststof bakken waarbij aan één of beide zijden een transparante acrylaat plaat is gemonteerd. Deze platen zijn eenvoudig te bedrukken met elk gewenst ontwerp. Een lichtbak kan gemaakt worden in talloze vormen, maten en uitvoeringen en is in te zetten als gevelreclame, een reclamezuil op het terrein of bijvoorbeeld een informatiezuil binnen.

Contour gesneden stickers voor Goldfin Sushibar

Contour gesneden raamstickers


Uitgesneden tekst of vormen perfect gepositioneerd op jouw raampartij? Geen probleem! Ons slimme machinepark en productieteam print en snijdt deze met uiterste preciesie. Een snijtekst of -logo is gepositioneerd op een backing (rugvel) waardoor deze altijd in de juiste verhouding op het raam wordt geplakt.

Fullcolor raambestickering Carhartt

Full color & -cover raamstickers

Een bestelauto zonder autobelettering is bijna ondenkbaar. Een typisch geval van een gemiste kans. Als je het ons vraagt.

Maak reclame. Niets valt immers meer op dan een rijdende reclamezuil...

Waar wacht je nog op?

One-way vision raambestickering

Buitenkant print, binnenkant doorzichtig en dus 100% doorkijk? One way vision (ook we freevision) folie zijn raamstickers waar je vanuit één kant doorheen kunt kijken.

De folie bestaat uit talloze kleine geperforeerde gaatjes, met een zwarte achterkant. Hierdoor kun je vanbinnen goed doorheen kijken, zonder dat het zicht wordt belemmerd. De folie lijkt vrijwel onzichtbaar vanbinnen.

Block-out prints


Wanneer een transparante raamsticker bestaat uit 5 lagen inkt is een dubbelzijde print te zien. Dus aan de buitenkant zie je iets anders dan aan de binnenkant. Block-out printen noemen wij dan ook wel.

Door de Block-out technologie is het mogelijk om twee verschillende prints af te beelden op raambestickering. Handig wanneer je aan de binnenzijde een andere sfeerbeleving wil creëren dan aan de buitenzijde.

Contour gefreesde borden voor UP Carwash

Gevelborden- en beplating


Een gevelbord transformeert een dertien-in-een-dozijn pand in een uniek pand. Opvallende panelen op een gevel laten voorbijgangers in één oogopslag zien wat er achter een gevel gebeurt. Een bestaande koof, boeideel of gevelpaneel is weer als nieuw door deze te voorzien van gevelpanelen.

Deze platen kunnen door ons voorzien worden van ieder gewenste fullcolor print, en er kan bovendien ook gelijk gevelreclame als 3D-letters op worden gemonteerd. Twee vliegen in één klap!

Easybord: het mobiele billboard voor tijdelijk gebruik!

Easybord

Een Easybord is hét mobiele informatiebord om in te zetten voor jouw (tijdelijke) boodschap. Door de klapconstructie met een betonnen voet en een frame zijn Easybords snel en eenvoudig op vrijwel iedere plek en ondergrond is te plaatsen.

Na afloop van de huurperiode halen wij het Easybord weer op. Easyborden worden veel toegepast als reclameborden, bouwborden, evenementborden of makelaarsborden

Een klassieke schoonheid. Dat is een bouw- of projectbord.

Project- & Bouwborden

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Laat je werk zien met een bouwbord! Wie is de opdrachtgever? Wat wordt er gemaakt? En door wie? Een projectbord geeft het in één overzicht weer.

Een klassiek bouwbord wordt geplaatst op palen in de grond. Toch kun je deze origineel maken doorgebruik te maken van jouw eigen huisstijl. Gezien de vaak indrukwekkende grootte moeten bouwborden ook stevig van constructie zijn. Aan de hand van de door jou gewenste grootte verzinnen wij een degelijke constructie welke bestand is tegen weer en wind. Projectborden komen overigens ook goed tot zijn recht wanneer ze (tijdelijk) aan de gevel bevestigd zijn ;-)

Een bouw- of event schutting. Opgeruimd staat netjes!

Event- en bouwschuttingen

Verbouwingen van winkelpanden kunnen vaak een doorn in het oog zijn in drukke winkelstraten. Een hoop puin en een gesloten winkel. Voor bouwplaatsen, kantoren en openbare gebouwen geldt hetzelfde. Benut een saaie afscherming als kans om jouw boodschap op XL formaat te communiceren met een reclame hoarding!

Ze maken het mogelijk om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden. Bovendien zijn de schuttingen mooi voor het oog; ze geven een sfeerimpressie van jouw bouwproject en maken een verrassing van wat er achter de schermen gebeurt.

3D-verlicht reclamebord voor De Jongh Uitvaartverzorging

3D reclameborden


Reclameborden krijgen een 3D-effect door de gelaagde elementen en verlichting toe te voegen. Door deze effecten komt een logo of bord letterlijk tot leven! De 3D elementen worden gelaserd of gefreesd uit verschillende materialen als kunststof (acrylaat) tot aluminium en met afstandhouders bevestigd.

En de uitstraling? Alles is mogelijk en kan worden gepersonaliseerd naar eigen wensen en stijl. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een fullcolor print of extra verlichting. Maar ook een staal- of houtlook is mogelijk.

Voor je het weet ben je verkocht!

Makelaarsborden

We komen ze dagelijks tegen in de straten. Het makelaarsbord. In alle soorten en maten, maar vaak wel van een soortgelijke afmeting. Opvallen is noodzaak om de verkoop en verhuur van bedrijfspanden of huizen te bevorderen.

Wij produceren de borden in eigen huis in elk gewenst formaat. Voor je het weet ben je verkocht ;-)

Easybord toepassingen

Feit: een grote reclame-uiting springt in het oog en valt op bij voorbijgangers. Logisch dat reclameborden en -doeken dan ook het meest gebruikte signproduct zijn. Hoe groter het bord of doek, hoe groter de benodigde constructie en dus het kostenplaatje. En dat laatste kan een uitdaging zijn wanneer je jouw communicatie-uiting maar voor een bepaalde periode wenst te plaatsen. Bijvoorbeeld langs de weg of op een bedrijfsterrein. Met een Easybord heb je de voordelen van een grootformaat reclamebord zonder de grote investering horende bij een solide frame. Dit omdat je de het bord plus constructie huurt in plaats van volledig aanschaft. Easyborden worden veel toegepast als reclameborden, bouwborden, evenementborden of makelaarsborden.

XL reclamebord op iedere locatie

Hoe werkt het? Jouw boodschap vertalen wij naar een pakkend design op grootformaat. Deze print monteren we op de Easybord frames, waarna deze wordt afgeleverd bij jou op locatie. Door de klapconstructie met een stevige betonnen voet en een frame zijn Easybords snel en eenvoudig op vrijwel iedere plek en ondergrond te plaatsen. Na afloop van de huurperiode halen wij het Easybord weer op. Easy does it!

No items found.
No items found.

Meer weten? 

Groots reclame maken. Benieuwd naar de beschikbaarheid en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Reclasign beschikt over een tiental Easybords in de omloop. Op basis van jouw gewenste huurperiode maken we graag een offerte op maat. Neem contact met ons op!

Easybord
Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte: 

Eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Easybord
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

No items found.
Naar alle vragen

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: