Kraakheldere Kledingvoorschriftborden @ Vezet

Kraakheldere Kledingvoorschriftborden @ Vezet

Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden. Van ontwerp tot montage verzorgde FDS Signmakers de kledingvoorschriftborden van de fabriek Vezet.
Borden en Spandoeken

Het indrukwekkende bedrijf Vezet verwerkt dagelijks 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen tot meer dan 250 verschillende dagverse producten. In haar productiehallen en magazijnen waar mens en machine samenwerken is veiligheid en hygiëne prioriteit nummer 1. Een belangrijk onderdeel zijn de kledingvoorschriften, welke voor ieder type medewerker anders zijn. Sinds kort worden deze voorschriften op een visuele wijze gecommuniceerd in iedere ruimte. Deze 30 verschillende borden hebben een kraakheldere boodschap!

Creatief ontwerp

Voor ons startte de uitdaging in de ontwerpstudio. Hoe kunnen we de verschillende regels en voorschriften voor 8 functiesoorten zo overzichtelijk mogelijk vormgeven? Veel mensen zijn visueel ingesteld en we weten allemaal: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Als je beeld gebruikt, blijft een tekst beter hangen en is de boodschap beter te begrijpen. Daarnaast breken afbeeldingen een tekst, waardoor de tekst aantrekkelijker is om te lezen. Met "goed-fout poppetjes" ontstaat duidelijkheid. Uiteraard is er rekening gehouden met een goede afspiegeling van de 50 verschillende nationaliteiten werkzaam bij Vezet.

Extra bescherming: borden met acrylaat laag

Bepaalde plekken in de fabriek dienen extra grondig te worden gereinigd. Natuurlijk iets om rekening mee te houden in de bebording. Om de inkten op het plaatmateriaal extra te beschermen zijn een aantal borden voorzien van een extra laag. Glashelder acrylaat (ook wel plexiglas) is verlijmd op de aluminium borden. Strak om te zien en bovendien helemaal schoonmaak-proof ;-)

Ontwerpuitdaging? We denken graag met je mee! 

Heb jij een ontwerpuitdaging voor visuele uitingen in- op- of rondom je bedrijfspand? Ons team aan ontwerpers weet hoe jouw huisstijl optimaal tot zijn recht komt op welke reclamedrager dan ook. Met feeling voor vormen, kleur en materialen wordt een passend ontwerp gecreeerd. Een ontwerp dat feilloos wordt doorgevoerd - de kracht van herhaling doet immers zijn werk. We helpen je graag met het creëren van de optimale setting! Net zo fijn? Dat je jouw ontwerp vervolgens ook door ons tot leven kan laten komen. Wel zo makkelijk, één specialist met alles in eigen huis. Schroom niet, stel je vragen!

Contact ons direct

In samenwerking met:

Borden en Spandoeken

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: