XXL gevelsigning wintercampagne Alkmaar Prachtstad

XXL gevelsigning wintercampagne Alkmaar Prachtstad

Voor Alkmaar Prachtstad maakten en plaatsten onze signmakers een gigantisch geveldoek. Opvallen op grote schaal well played!
Buitenreclame

Met de Warme Wintermaanden campagne promoot Alkmaar Prachtstad al het moois dat Alkmaar te bieden heeft op gebied van beleven, winkelen en proeven. Reclasign  verzorgt al jaren de offline branding van het citymarketing bureau. En dus zo ook deze XXL blikvanger met 228 vierkante meter spandoek! Een goede binnenkomer voor bezoekers die te toon zet voor de sfeerbeleving in de stad.

Wind doorlatend geveldoek

Licht van gewicht, wind doorlatend en dus minder kans op scheuren. Dat zijn de voordelen van mesh als spandoek materiaal. De open structuur maakt deze doeken een ideale optie voor gevelreclame op groot formaat. Bovendien biedt een geveldoek de mogelijkheid om je boodschap zo nu en dan eens aan te passen. Een uitdaging op grote hoogte, die onze signmakers maar al te graag aan gaan ;-)

Outdoor campagne signing

Jouw campagne zichtbaar maken met outdoor signage? Wij weten raad! Wat de locatie of boodschap ook is. Wij maken er een passende blikvanger van. De kracht van herhaling doet zijn werk. Neem bijvoorbeeld citymarketing. De juiste mix aan promotiemateriaal zorgt voor herkenbaarheid. Van vlaggen en billboards langs de weg tot dit spandoek van XXL-formaat. Wij zijn jouw one-stop-shop met alles in huis.

Het samenstellen van een kloppend en vooral uniek concept is wat wij het liefste doen. We bespreken je wensen en gaan aan de slag met een ontwerp op maat. We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan, en wat er allemaal werkt. Benieuwd naar wat mogelijk is? Neem contact met ons op!

Tijdens de Warme Wintermaanden is het extra gezellig in de stad met allerlei extra festiviteiten die je niet wilt missen!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: