Gevelreclame & Indoor signing UP Carwash

Gevelreclame & Indoor signing UP Carwash

Huisstijl rebranden? Dat doe je met de signing in én rondom je bedrijfspand! Voor UP Carwash Alkmaar maakte de reclamemakers van FDS nieuwe gevelreclame en interieur signing.
Buitenreclame

Van idee naar realisatie

Het visueel ontwerp van de nieuwe signing is ontwikkeld door Innovatie Studio Daylight. Om de signing en het concept extra mooi tot zijn recht te laten komen, zijn de gevelwanden voorzien de juiste huisstijlkleuren. En toen was het de beurt van onze signmakers om het idee te realiseren. Met het bijpassende technisch ontwerp, ons sign-machinepark, meters lange panelen en folie zijn alle sign elementen geproduceerd. Onze brachten deze tot leven op locatie.

XL signing

De sterke uitstraling van de huisstijl maakt dit project natuurlijk opvallend. Maar wat écht opvallend is, is de grootte van de reclamepanelen en gevelteksten. Neem bijvoorbeeld het ronde logo van UP Carwash. Deze heeft een diameter van 5,5 meter en is gemaakt uit 4 losse delen. En dan nog maar te spreken over de letters UP: 10 x 5,5 meter! De gigantische panelen zorgen ervoor dat de carwash een echte eyecatcher in het bedrijventerrein is!

“De XL formaten vormen en letters, de knallende kleuren en het geheel maken dit écht een project waarvan het bloed van een signmaker harder gaat stromen.”

Muurfolie voor ludieke signing

Een logo op verschillende ondergronden aangebracht met het effect dat het er op gestempeld is. Dat is het gewenste, ludieke effect van deze wallsign. Het logo is aangebracht met muurfolie, wat met warmte op vrijwel iedere oppervlakte hecht. Specialistisch en precies werk, wat veel tijd en liefde nodig heeft. Mooi is het wel. Dat zeker. ;-)

Donnie, een van onze verkoopadviseurs, hoopt in de toekomst nog veel meer soortgelijke aanvragen te krijgen. "Van technisch DTP tot eindresultaat: dit project is door het hele bedrijf gegaan, waar iedereen een steentje heeft bijgedragen. En om dat dan te zien samenkomen op locatie, dat is super gaaf.”

FDS: Dé Signexpert van Noord-Holland!

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Dan ben je bij FDS Signmakers aan het juiste adres. Wij zijn meer dan reclamemakers. Met onze producten creëren wij een beleving. Van een full color print tot jouw logo verlicht op de gevel. Er is zo veel mogelijk, we denken graag met je mee!

Met de bedrijfsbussen bestickerd is de signing voor UP Carwash compleet!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: