Bouwbedrijf De Nijs pakt in dit jaar..

Bouwbedrijf De Nijs pakt in dit jaar..

Voor een groot bouwproject van De Nijs pakte Reclasign het gebouw in met steigerdoeken gemaakt van meshdoek met afbeelding van het eindresultaat!
Bouwborden

Midden in het centrum van Heerhugowaard wordt een gigantisch appartementencomplex gerealiseerd door Bouwbedrijf De Nijs: Lapis Lazuli! Om het straataanzicht mooi te houden en om voorbijgangers te enthousiasmeren is het gehele gebouw ingepakt met meshdoek. En deze 1200 vierkante meter doek is extra bijzonder: hij is voorzien van één op één prints van het eindresultaat!

Soundmesh

Soundmesh is een geperforeerd PVC doek met een matte, zeer open structuur. Door deze open structuur zijn deze doeken meer bestemd tegen harde wind. De naam Soundmesh leent zich uit de geluid doorlatende eigenschappen van het doek. De doeken zijn gezoomd en voorzien van ringen en zijn met spanners bevestigd aan de stijgers.

Kerstgroet

Het gigantische doek, dat bijna een kunstwerk is, is ook gelijk benut om reclame te maken. De Nijs heeft deze reclame stijlvol gegoten in een kerstboodschap.

In samenwerking met:

Bouwborden

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: