Freesletterframe: gevelvriendelijke gevelsigning

Freesletterframe: gevelvriendelijke gevelsigning

Freesletter Frame: Stijlvolle en gevelvriendelijke signing

Het verzinnen van een passende gevelreclame op een monumentaal pand kan nog knap lastig zijn. Je wilt niet schreeuwen, maar juist in stijl blijven. Gebruik maken van smaakvolle materialen, geheel passende bij de details van je pand. En dan het liefst nog zonder gatenkaas aan boorgaten in de wand. Speciaal hiervoor bedachten onze signmakers een oplossing. Deze signing is gemaakt van een verfijnd frame in combinatie met freesletters.

Freesletter Frame: de voordelen

Het FDS freesletterframe is gemaakt van aluminium wat in ieder gewenst RAL-kleur kan worden gecoat. Handig wanneer je het frame wil matchen met de kleur van de gevel. Naast de verfijnde uitstraling heeft het plaatsen van freesletters op een frame meer voordelen:

  • Flexibel: het frame is op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen. Van een raamkozijn tot stenen muur;
  • Eenvoudig demontabel: mocht je ooit eens verhuizen neem je je signing zonder beschadigingen mee;
  • Geen gatenkaas: in plaats van iedere letter vast te boren kan het frame in zijn geheel worden bevestigd op de gevel;
  • Kosten efficiënt: de signing zit binnen een handomdraai op je gevel wat zorgt voor een korte montagetijd.
Strak en subtiel maar minstens zo opvallend: het freesletterframe!

Di Alma Paints & Wallpapers

Midden op de Mient in Alkmaar staat het karakteristieke pand van Di Alma. Na het zien van de brushed aluminium letters bij de buren (ook verzorgd door ons) wilde de wanddecoratie specialist iets soortgelijks. Om het frame extra chique en bijpassend te maken is deze gespoten in de RAL-kleur van de kozijnen. De letters zijn gelaserd uit geborsteld goud plaatmateriaal. En vervolgens gemonteerd op de kozijnen van de raampartij.

Butlerfinish freesletters: brushed aluminium, brons en goud

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen of laseren. In welk formaat dan ook. Een veelgebruikt materiaal voor freesletters is aluminium sandwichpaneel (dibond).  In vaktermen ook wel butlerfinish genoemd. Het plaatmateriaal wordt met uiterste preciesie gefreesd of gelaserd in allerlei vormen en kan bovendien ook beprint worden. Dibond wordt extra stoer wanneer deze is voorzien van een geborstelde toplaag. Welk edelmetaal heeft jouw voorkeur?

Gevelsigning op je bedrijfspand?

Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel of je terrein als reclamedragers. Buitenreclame is namelijk één van de meest effectieve manieren om op te vallen.

Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je gevel ;)

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign