beurzen en winkelinrichting, kaaswinkel interieur

FDS SIGNMAKERS = Reclasign

Team Reclasign, aangenaam!

FDS signmakers uit Warmenhuizen stond als begrip in de regio warmenhuizen bekend als fullservice signspecialist met alles in eigen huis. Van gevel- en autoreclame, tot interieurstyling en bewegwijzering. FDS verzorgde haar klanten van advies en ontwerp tot productie en montage. Met als missie om klanten te laten opvallen! Nu is team FDS onderdeel van Reclasign!

Het bekende pand aan de Oudevaart in Warmenhuizen is momenteel slechts nog de productie huisvestiging. Het kantoor, met daarbij de ontwerpstudio en de verkoopafdeling is verhuisd naar Heerhugowaard. Dus ook het bezoekersadres is nu gewijzigd in de vestiging Heerhugowaard.

Geschiedenis FDS Signmakers

23 jaar geleden begon Raymond Zutt met het maken van reclameborden voor voetbalvereniging VIOS-W. De borden maakte hij op de keukentafel. Met een ladder op het dak en een gereedschapskist op de achterbank vertrok hij in zijn Fiat Panda naar zijn eerste klus. Free-D-Sign was een feit.

Wat begon als een klein bedrijf groeide al snel uit tot een modern signbedrijf.  Een bedrijf dat 19 medewerkers telde en beschikte over een indrukwekkend machinepark waarmee ze iedere klus aan te kunnen.  En die klussen? Die zijn de afgelopen 23 jaar groot, groter en groots geworden!

Het 20 jaar bestaan van Free-D-Sign werd bekroond met een nieuwe naam, logo en huisstijl: FDS Signmakers!

FDS is de afgelopen jaar organisch gegroeid, maar ook door overnamen. In 2015 heeft FDS Signmakers collega bedrijf Budgetsign uit Alkmaar overgenomen. Alle medewerkers en alle producten werden overgenomen en zitten vanaf dat moment samen onder één dak in Warmenhuizen. Hetzelfde geldt voor TS Wayfinding groep (TSWG), welke in 2018 is overgenomen door FDS.

Vanaf 2023 is FDS onderdeel van Reclasign. Samen nóg sterker staan, dat is het doel van de fusie tussen Scholten Reclame & FDS Signmakers. Sinds juli 2022 bundelen de signbedrijven hun krachten en bedienden Scholten Reclame en FDS Signmakers hun klanten nog vanuit eigen naam en pand. Vanaf 1 januari 2023 zijn we als één team verder gegaan onder de nieuwe naam: Reclasign.

De gegevens op een rijtje:

Reclasign
W.M. Dudokweg 11
1703 DA Heerhugowaard
T. 072 572 1828
E. info@reclasign.nl


Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: