beurzen en winkelinrichting, kaaswinkel interieur

KBL BELETTERINGEN

KBL Beletteringen = Scholten Reclame & FDS Signmakers. Aangenaam!

KBL Beletteringen, voorheen gevestigd op de Oudegracht is sinds jaar en dag een begrip in Alkmaar. Het beletteringsbedrijf staat bekend als één van de eerste Nederlandse signbedrijven. Wat allemaal begon met handgeschilderde promotie, met penselen. Een echt ambacht, dat KBL onder meer uitvoerde voor vrachtwagenspuiterijen en café-eigenaren. Daar waar vroeger het originele ambacht het devies was, zijn ze gegroeid tot een modern signbedrijf die moeiteloos een flitsende gevelreclame of carwrap uitvoert.

Sinds september 2022 is KBL Beletteringen overgenomen door Reclasign.

Sinds september 2022 is KBL beletteringen onderdeel van Reclasign Partners. Eigenaar Nico Kabel droeg zijn aandelen en klantenbestand over aan de twee gefuseerde bedrijven Scholten Reclame & FDS Signmakers. "Vroeger, toen wij net begonnen in de signwereld keken wij altijd op tegen KBL. Ze hebben zich weten te vestigen als begrip in de regio. Wij zijn super enthousiast om de werkzaamheden van dit mooie bedrijf over te nemen" aldus de twee ondernemers.

Wij staan voor je klaar!

Oud klanten van KBL zullen de flexibiliteit ervaren van een groter machinepark en montageteam. Nog steeds blijft de persoonlijke service met maatwerk oplossingen de standaard. Daarbij komt het voordeel dat doorlooptijd van projecten aanzienlijk sneller en flexibeler kan worden ingericht. 00% full-service voor opdrachtgevers. Daar staan de Reclan partners samen voor. Samen sterk, samen nóg sterker!‍

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: