beurzen en winkelinrichting, kaaswinkel interieur

SCHOLTEN RECLAME = Reclasign

Team Reclasign. Aangenaam!

Advies, ontwerp, productie én montage: Scholten Reclame regelt het en maakt jouw naam of boodschap zichtbaar. Goed en snel en met net zoveel aandacht voor het grote geheel als voor de details. Wij maken reclameborden, spandoeken, stickers, vlaggen, gevelreclames, interieurprints en meer. Voor binnen én buiten. Wij zorgen ervoor dat ze optimaal tot hun recht komen.

Scholten Reclame maakt jouw naam of boodschap zichtbaar.

Wij koesteren wij ons vakmanschap al sinds 1997 en vinden wij voor elke toepassing de beste oplossing. Creativiteit, improvisatievermogen en kostenbewust meedenken zijn bij ons altijd inclusief. Verwacht van ons professionaliteit, directe communicatie en klantgerichte aanpak in een informele sfeer. We kunnen niet anders. En dat willen we ook helemaal niet!

SR montageteam

Onze gespecialiseerde montagemedewerkers voeren jouw wensen professioneel uit en zorgen voor ijzersterke montage. In weer en wind, geen gevel gaat ze te hoog. Je kunt vertrouwen op hun praktisch inzicht en hun ervaren oog voor presentatiekwaliteit.

Vakmensen

Een enthousiast en toegewijd team van vakmensen staat klaar om aan jouw wensen tegemoet te komen. Met inzicht in haalbaarheid en effect en met een prettige combinatie van praktijkervaring en vernieuwingsdrang. Ze zijn niet bang de technische grenzen te verkennen, maar verliezen realisme nooit uit het oog. Ons team vindt dat functionaliteit en gevoel voor design altijd moeten samengaan. Vraag ons gerust om advies voor de presentatie van jouw boodschap.

SI’BON kwaliteitskeurmerk

Scholten Reclame is een Erkend Sign bedrijf, gecertificeerd door SI’BON, de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. Uitsluitend bedrijven die in de praktijk hebben bewezen professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis te hebben, komen voor dit gerenommeerde keurmerk in aanmerking.

De gegevens op een rijtje: 

Scholten Reclame: 
W.M. Dudokweg 11
1703 DA Heerhugowaard
T. 072 572 1828


info@sr.nl
www.sr.nl

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: