Wayfinding & Signing Parking Zeeburgerkade

Wayfinding & Signing Parking Zeeburgerkade

Eenvoudig parkeren bij Parking Zeeburgerkade is kinderspel door deze strakke wayfinding & signing. Volledig verzorgd door team Reclasign
Wayfinding

Middenin het Cruquiusgebied, gelegen in de buurt van The Harbour Club en de haven, is slim parkeren kinderspel. Parking Zeeburgerkade opent binnenkort haar deuren voor bezoekers. Exploitant ParkingYou beheert de garage, onze partner Scheidt & Bachmann verzorgde de parkeersystemen. En Reclasign verzorgde de wayfinding & signing. Teamwork! :-)

Wel of niet inrijden..

Al vanaf een afstand straalt de entree je tegemoet. Bezoekers zijn welkom. Maar soms ook even niet. Pijl / kruis displays geven de juiste informatie, op het juiste moment. In combinatie meteen verlicht entreepaneel wordt hiernaast ook nog eens de entree aangeduid. Een strakke gevelblikvanger, mét altijd actuele informatie.

Entree portaal verlicht wayfinding Parkeergarage FDS
informatie gevelbord entree wayfinding Parkeergarage FDS

Wayfinding pilonen, borden en plattegronden

Snel en efficient van A naar B. Belangrijk wanneer je een parkeergarage betreedt. Hoe je dat doet? Niet door zelf te zoeken, maar door de weg te worden gewezen. Hoe wij dat doen?

Wayfinding pilonen

Op de belangrijke knooppunten als de betaalautomaten en de entree zijn overzichtelijke informatie pilonen geplaatst. Sommige groots en sommige gecombineerd met een prullenbak. Zo blijft de parkeergarage naast overzichtelijk ook schoon.

informatie piloon met prullenbak FDS Signmakers

Entree welkom zuil parkeergarage tarieven FDS

Borden en plattegronden

Verschillende in- en uitgangen zijn aangeduid met strakke plafondborden. En bij iedere uitgang bevindt zich een plattegrond met informatie. Verdwalen is geen optie ;-)

binnenbewegwijzering parkeergarage FDS signmakers  plafondbord
Plafondbord binnenbewegwijzering wafinding parkeergarage FDS Signmakers
informatie plattegrond parkting bestickerde prullenbak

Maar ook de vloer wijst de weg!

Van parkeervakken, pijlen en haaientanden tot teksten en symbolen. De vloer wijst de weg! Voor zij die rijden maar ook wandelen; met kleurrijke vloeraanduidingen is het plaatje compleet en ontstaat overzicht. Waar kan ik mijn elektrische auto laden? Waar is de looproute? En een plek voor invaliden? Alles is in één overzicht te zien. Reclasign verzorgde de uitvoering van vloermarkeringen.

Vloermarkeringen FDS Signmakers voetgangers parkeernummers
invalide pictogram vloermarkering FDS Signmakers

En weer onderweg..

Eenmaal terug bij de parkeergarage is de entree voor voetgangers niet te missen. Een verlichte kubus plus uitsteeklichtbak duiden de twee in- & uitgangen uit. Bij montage is rekening gehouden met praktische wensen. Zo bedekt de kubus een ontluchtingssysteem en creëert de lichtbak extra filmruimte voor de toezichtcamera.

verlichte kubus uitsteeklichtbak FDS Signmakers wayfinding parkeergarages

 

Wayfinding inparkeergarages? Reclasign!

Ben jij op zoek naar het juiste signing pakket voor jouw parkeergarage? Of voor welke openbare ruimte dan ook? Wij maken je graag wegwijs in de wereld van Wayfinding. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak is onze kennis en kunde groot. We leveren altijd maatwerk en weten wat mogelijk is. Dus welke creatieve oplossingen mogelijk zijn om van jouw bewegwijzering een visitekaartje te maken. Schroom niet, stel je vragen. Welke uitdaging geef jij ons?

Parking Partners

  • ParkingYou is gespecialiseerd in het beheren en exploiteren van parkeerlocaties in Nederland. Via ParkingYou is het mogelijk om hier kort te parkeren, (zakelijke) parkeerabonnementen of waardekaarten af te nemen.
  • Scheidt & Bachmann Parkeersystemen biedt innovatieve en betrouwbare parkeeroplossingen voor on- en off-street parkeren met volledige installatie, onderhoud en serviceondersteuning voor hardware en software.

In samenwerking met:

Scheidt & Bachmann

Bij Reclasign zijn het de mensen die het doen. Iedereen, van welke afdeling dan ook, toont dat ‘commitment’ centraal staat.

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: