Wayfinding Parkeergarage Stadshuis Purmerend

Wayfinding Parkeergarage Stadshuis Purmerend

Reclasign verzorgde de signing voor de parkeergarage onder het stadshuis van Gemeente Purmerend, welke maximaal inzet op veilig parkeren.
Wayfinding

Vlak naast het stadhuis, onder het stadhuisplein bouwde onze partner K_Dekker Bouw & Infra een 2-laagse parkeergarage, met parkeerplek voor 305 auto’s. De moderne garage zet maximaal in op het veiligheidsgevoel van bezoekers. Dit door de grote hoeveelheid licht, geen doodlopende routes en transparante liften- en trappenhuizen. Heldere herkenbare signing geeft dit veiligheidsgevoel een extra boost en zorgt bovendien voor efficiënte routing en meer sfeerbeleving.

Snel en efficiënt van A naar B. Dat is wat we willen wanneer we een parkeergarage inrijden. Met bewegwijzering en signing zorg je voor een veilige en bovendien efficiënte bezoekersstroom. In samenwerking met 2D3D Design ontwikkelde Reclasign het ontwerp in de huisstijl van Gemeente Purmerend. Waarbij herkenning van de gemeentelijke huisstijl natuurlijk het devies was, welke geoptimaliseerd is in kleurgebruik en typografie voor een goede zichtbaarheid. Na het opstellen van het ontwerp was het aan ons om het bewegwijzeringsplan tot leven te laten komen. We kozen de juiste toepassingen en materialen en draaide de productie. Op locatie werd alles vakkundig en gemonteerd. Wel zo handig, één partij met alles onder één dak.

Lichtreclame voor goede vindbaarheid

Veel bezoekers in een parkeergarage? Dat begint bij een goede vindbaarheid. Om te beginnen met een zichtbare entree. Zoekende voorbijgangers worden gewezen op de parkeerfaciliteit. En dat met lichtreclame, want zo is de parkeergarage ook in het donker zicht- en vindbaar. Strakke doosletters voorzien van directe verlichting (lichtdoorlatend aan de voorzijde) zijn met afstandhouders op de lattengevel bevestigd.

Portaalframe voor realtime informatie

Naast het aanduiden van de parkeergarage wordt de bezoeker voorzien van nodige (realtime) informatie. Wat is de maximale doorrijhoogte? Hoeveel plekken zijn er momenteel nog? Deze relevante informatie wordt gecommuniceerd met een Portaalframe. Een ruim 8 meter breed portaal bestaande uit 2 lichtbakken en displays met telsysteem. Een veilig en gedegen constructie welke zorgt voor optimale zichtbaarheid.

Wayfinding: bewegwijzering & signing

De parkeergarage is voorzien van essentiële informatie op de verschillende beslispunten. Met informatie pylonen, plafondborden en wandborden is een heldere communicatievoorziening gerealiseerd.

High Tack Wall Tattoo's

Voor een betere oriëntatie binnen de garage en haar twee verdiepingslagen zijn pictogrammen aangebracht op stenen wanden. Het folie materiaal is als een tattoo aangebracht op de wand, met warmte als vervormd. Deze stickers blijven goed zitten door de hoge kleefkracht van de lijmlaag.

Totaalleverancier voor parkeergarages

Met signing in parkeergarages biedt je bezoekers een gastvrij welkom. Geen donkere omgeving, maar een beleving. Er zijn tal van mogelijkheden om efficiënte bewegwijzering aan te brengen in parkeergarages. Verlicht of onverlicht. Borden of stickers. Software of hardware. Bevestigd aan de muur, vloer, of plafonds of gevel. Een lust voor het oog, ook dat kunnen parkeergarages zijn. Echt wel. Meer weten? Vraag het ons. We zijn dé specialist als het gaat om Wayfinding in Parkeergarages.

In samenwerking met:

K Dekker Bouw & Infra Warmenhuizen

"Altijd een alerte reactie. Dat werkt wel zo prettig, zeker wanneer de prijs - kwaliteit verhouding helemaal klopt.”

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: