Scheidt & Bachmann

“Alles voor ‘First Class Experience’
Smart parking, oftewel slim parkeren. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Scheidt & Bachmann en Reclasign. Samen ontwikkelen we niet alleen kwalitatief hoogwaardige, maar vooral ook innovatieve en betrouwbare parkeeroplossingen. Zoals we recent voor een aantal stadsparkings in de Belgische stad Gent hebben mogen doen.

“Reclasign en Scheidt & Bachmann zijn partners, de basis is commitment om het beste uit ons zelf te halen voor de klant en samen unieke proposities in de markt te kunnen zetten. En dat samen betekent dat we beide iets te winnen of verliezen hebben. Alleen dan is er scherpte en alertheid.”

Bij Reclasign zijn het de mensen die het doen. Iedereen, van welke afdeling dan ook, toont dat ‘commitment’ centraal staat. Bovendien zijn ze niet bang voor kritiek en gaan ze daar juist positief mee om. Er is altijd bereidheid om net dat stapje extra te zetten, mee te denken en te durven ontdekken.

Wij hoeven niet persé de grootste te worden, maar willen simpelweg de beste zijn. In Reclasign hebben we een partner gevonden die daar net zo over denkt. Alles voor First Class Experience. Dat is ons gezamenlijk streven.”

Henk Domenie - Managing Director Benelux Scheidt & Bachmann

Henk
Domenie (Managing Director Benelux Scheidt & Bachmann)

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier