(digitale) Wayfinding Amsterdam The Style Outlets

(digitale) Wayfinding Amsterdam The Style Outlets

Reclasign verzorgde de Wayfinding in én rondom de parkeergarage van Amsterdam The Style Outlets.
Wayfinding

Reclasign verzorgde de Wayfinding in én rondom de parkeergarage van Amsterdam The Style Outlets. In samenwerking met Scheidt & Bachmann is een totaalpakket opgeleverd waarbij bezoekers zo snel mogelijk van A naar B en weer terug kunnen.

Technisch hoogstandje

Naast dat je bij Reclasign terecht kunt voor borden, zuilen, displays en lichtbakken kunnen wij ook het voorwerk verrichten. Zoals het monteren van portalen en constructiepalen of het assembleren van digitale en elektrische signing. Bij de entree van de parkeergarage aan de westzijde hebben onze technisch monteurs een groot portaal met led verlichting en pijl- & kruis displays gemonteerd. Aan de Oostzijde is een lichtbak van ruim 10 meter breed geplaatst welke voorzien ook is van pijl- & kruis displays.

Deze bewegwijzeringszuil is voorzien van slimme - digitale - signing

Ook zijn de betaalautomaten voorzien van een verrijdbaar frame zodat deze bij storing gemakkelijk verplaatst kunnen worden. De frames zijn vervolgens weggewerkt met een kap.

Dynamische Wayfinding

Goede bewegwijzering houdt niet op rondom het pand en de entree. Eenmaal binnen willen bezoekers ook zo snel mogelijk op de eindbestemming komen. Hiervoor is gekozen voor een slimme oplossing: PRIS-borden. PRIS-borden zijn bewegwijzeringsborden waarbij (een deel van) de inhoud kan worden veranderd door displays. Handig bij veranderlijke situaties als versperringen of routewijzigingen. De vaste bewegwijzeringsinformatie als bijvoorbeeld de aanduiding van elektrische laadpunten zijn aangeduid met wayfinding borden.

Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets (ATSO) is het eerste en enige outletcentrum in de Randstad. Het outletcentrum is gelegen in een van de snelst groeiende gebieden van Nederland; de Randstad en op het moderne SugarCity terrein. Bijna 100 winkels met een exclusieve mix van internationale en Nederlandse topmerken bieden bezoekers een mooie, nieuwe winkelbeleving. En de parkeergarage van ATSO? Eveneens gigantisch; over de gehele breedte onder het terrein bevinden zich twee lagen met 1450 parkeerplaatsen. Om de het grote aantal dagelijkse bezoekers van de parkeergarage in goede banen te leiden is het complex voorzien van (digitale) Wayfinding.

Scheidt & Bachmann

Slim parkeren. Dat is het uitgangspunt van de samenwerking tussen Scheidt & Bachmann & Reclasign. Samen ontwikkelen we hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare parkeeroplossingen. Scheidt & Bachmann was verantwoordelijk voor de verzorging van het gehele parkeersysteem van ATSO. Dat wij hierin met onze expertise hebben mogen ondersteunen, zijn wij super trots op.

Wayfinding? Reclasign!

Reclasign is dé specialist als het gaat om wayfinding. Met twintig jaar ervaring in de branche is onze kennis en kunde groot. We weten waar we het over hebben en geven je daardoor altijd het juiste advies. Maatwerk is wat we leveren, kwaliteit staat bij ons voorop. Schroom niet, neem contact op en stel je vragen.

In samenwerking met:

Scheidt & Bachmann

Bij Reclasign zijn het de mensen die het doen. Iedereen, van welke afdeling dan ook, toont dat ‘commitment’ centraal staat.

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: