beurzen en winkelinrichting, kaaswinkel interieur

RECLASIGN: INITIATIEFNEMERS

Samen nog sterker: Reclasign Partners stellen zich voor!


Advies, ontwerp, productie én montage: Scholten Reclame regelt het en maakt jouw naam of boodschap zichtbaar.

Meer over Scholten Reclame

FDS Signmakers is jouw fullservice signspecialist met alles in eigen huis. Van gevel- en autoreclame, tot interieurstyling en bewegwijzering.

Meer over FDS Signmakers

KBL beletteringen is onderdeel van Reclasign Partners. Eigenaar Nico Kabel droeg zijn aandelen en klantenbestand over aan SR & FDS.

Meer over KBL Beletteringen

Samen nóg sterker staan, dat is het doel van de fusie tussen Scholten Reclame & FDS Signmakers. Sinds juli 2022 bundelen de signbedrijven hun krachten. In 2022 bedienden Scholten Reclame en FDS Signmakers hun klanten nog vanuit eigen naam en pand. Vanaf 1 januari 2023 zijn we als één team verder gegaan onder de nieuwe naam: Reclasign.

Uitdagingen als het gaat om reclame en signing, daar zijn we dol op. Of het nu voertuigreclame, buitenreclame, interieur signing, event- & beursinrichting, wayfinding of winkelinrichting is. Jouw wensen vertalen we naar mogelijkheden om jouw bedrijf te laten opvallen. We zijn nuchtere Noord-Hollanders die simpelweg kwaliteit leveren. Altijd.

Als 100 % fullservice signbedrijf is er veel wat we voor jou kunnen betekenen. Neem maar eens een kijkje in ons productassortiment. Het is de brede oriëntatie wat ons ijzersterk maakt en zorgt dat jouw signproject als één kloppend geheel uit de verf komt. Wij houden de dingen namelijk graag in eigen hand. Dan hebben we grip op de snelheid, maar vooral op de kwaliteit en de prijs. Iets wat jouw pand, wagenpark, boodschap of huisstijl nét dat beetje meer geeft.

Samen nóg sterker

Eigenaren Rene Scholten en Raymond Zutt gaan samen verder. Iets wat beiden nooit voor ogen hadden toen Raymond 23 jaar geleden de stoute schoenen aantrok en Scholten reclame verliet om zijn eigen bedrijf te beginnen. Toch zijn de twee ondernemers elkaar nooit uit het oog verloren en is de fusie een logische stap. Door de fusie ontstaat een prachtig signbedrijf met een gedreven team van 30 personeelsleden en een prachtige groep opdrachtgevers. De ambitie om een landelijk speler in de signbranche te zijn komt zo snel dichterbij.

“De combinatie van onze bedrijven maakt dat we onze klanten het beste van beide werelden kunnen bieden. Enerzijds meer capaciteit door een groter montageteam en breed inzetbaar machinepark. Anderzijds meer flexibiliteit door diverse specialismen welke samen komen onder één dak. 100% full-service voor opdrachtgevers. Daar staan we samen voor.”

Overname KBL Beletteringen Alkmaar

Nadat Scholten Reclame & FDS Signmakers de handen ineen sloegen werd het tijd voor meer. Eigenaren Rene Scholten & Raymond Zutt hebben in september 2022 collega-bedrijf KBL Beletteringen overgenomen.

Eigenaar Nico Kabel droeg per direct zijn aandelen over aan de twee gefuseerde bedrijven.

Meer over KBL Beletteringen

Samen sterk, samen nóg sterker!

Wat betekent dit voor klanten? Simpel; samen hebben we meer ervaring, meer kennis en kunde en meer flexibiliteit. Nog steeds blijft de persoonlijke service met maatwerk oplossingen de standaard. Daarbij komt het voordeel dat doorlooptijd van projecten aanzienlijk sneller en flexibeler kan worden ingericht.

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: