Parkeerplek gezocht? Gevonden!

Parkeerplek gezocht? Gevonden!

Het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS), een geweldige uitvinding.
Wayfinding

Stress. Frustratie. Dat is wat veel mensen ervaren tijdens een zoektocht naar een parkeerplek. Niets zo irritant dan flink wat rondjes te moeten rijden en er dan achter komen dat de parkeergarage of het parkeerterrein toch echt helemaal vol is. Herkenbaar?

Gelukkig is hier iets op gevonden. Nee, helaas niet op het tekort aan parkeerplekken. Wel op het eindeloos zoeken. Het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS). Dit zijn dynamische borden die aangeven waar en hoeveel plekken er nog in een bepaalde parkeergarages beschikbaar zijn.

Ook voor automobilisten die willen parkeren bij Winkelcentrum 't Hoge Veen in Den Haag zijn de frustraties voorbij. Reclasign heeft een PRIS bord gemaakt en geplaatst.

Vanuit de parkeergarage wordt continue doorgegeven wat het aantal vrije plaatsen is. Deze beschikbaarheid wordt gemeten door de slagboom bewegingen.

Het is dus direct duidelijk waar er nog een lege parkeerplek te vinden is. Het enige wat jij als automobilist nog hoeft te doen, is te kijken of het bord ‘vol’ of  ‘vrij’ aangeeft, bij ‘vrij’ het parkeerterrein op te rijden en je auto parkeren.

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: