Opfrisbeurt fietsenstalling De Overdekte Alkmaar

Opfrisbeurt fietsenstalling De Overdekte Alkmaar

Reclasign verzorgde een metamorfose van kleuradvies tot signing en bewegwijzering voor de fietsenstalling De Overdekte in opdracht van Gemeente Alkmaar. Bekijk de Before and after foto's!
Wayfinding

Je fiets snel, eenvoudig en bovendien veilig overdekt parkeren. Dat kan bij fietsenstalling De Overdekte in het centrum Alkmaar. En sinds kort kun je daar stallen met een nóg beter gevoel. Met een gebruik van de juiste kleuren, routing en aankleding heerst in de fietsenstalling een prettige sfeer. In opdracht van Gemeente Alkmaar verzorgde team Reclasign het kleuradvies, bewegwijzeringplan en signing van de fietsenstalling.

Kleuradvies wanden

Kleurgebruik op wanden doet veel met een ruimte. Logisch dan ook dat de metamorfose van de fietsenstalling begon bij het kleuradvies van de wanden. Een bedachtzaam palet is met zorg samengesteld. Zo maken lichte kleuren natuurlijk een ruimte groter, omdat deze het licht weerkaatsen. De lichte kleuren geven daarbij ook een hoger gevoel van veiligheid. Erg belangrijk in ruimtes als opslagplaatsen, parkeergarages en fietsenstallingen. Het palet van frisse toch warme kleuren transformeert de ruimte tot een overzichtelijke en toch sfeervolle omgeving.

Bewegwijzering & Signing

De verschillende bestemmingen binnen de parkeergarage (van buitenmodel- tot elektrische fiets) plus routing naar de uitgangsbestemmingen zijn aangeduid in de herkenbare stijl van de gemeente Alkmaar. Zo kunnen bezoekers eenvoudig en snel van A naar B.  Daarnaast zijn voor extra beleving de huisstijl elementen doorgevoerd op glas informatieborden. Met als stralende binnenkomer een verwisselbaar LED-frame. Happy stallen en weer door :-)

BEFORE.. AND AFTER!

Inrichting van openbare ruimten? 

Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we het gemeentehuis, museum of openbare ruimte binnenlopen. Wat is de juiste route. Waar is de balie? En waar vind ik de garderobe? We willen weten waar we naar toe moeten lopen. En dat willen we het liefste in één oogopslag zien. Dat is bewegwijzering. En dat noemen we ook wel 'Wayfinding', het vinden van je weg. Niets meer en niets minder. Eenvoud is dan ook de kracht als het gaat om het vinden van je weg.

Reclasign is de specialist als het gaat om het ontwerpen, produceren en plaatsen van bewegwijzering. Met liefde nemen we het gehele traject van plan tot uitvoering voor je uit handen. Daarnaast maken we het geheel graag helemaal af met passende decoratie en signing. Wel zo makkelijk; één specialist met alles in eigen huis. Schroom niet, stel je vragen. We verrassen je graag!

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: