Minder schade door flexibele bewegwijzering

Minder schade door flexibele bewegwijzering

Een ongeluk zit in een klein hoekje.. vooral in parkeergarages! Wij verzonnen een slimme oplossing: flexibele plafondborden.
Wayfinding

Iedere Alkmaarder kent 'm wel: de Karperton Garage. Als relatief lage en smalle parkeergarage zit een ongeluk en schade in een klein hoekje. Zo botste er nog wel eens een auto tegen een plafondbord. Zonde, zowel voor de parkeergarage exploitant van de als de bezoeker. Speciaal om dit probleem te voorkomen verzonnen wij een slimme oplossing: Flexibele plafondborden!

Minder schade door flexibel systeem

Door schade moesten er jaarlijks meerdere keren borden worden hersteld. Door het beweegbare bevestigingssysteem worden auto's minder snel beschadigd indien ze tegen de borden aanrijden. Bovendien blijven de borden hierdoor ook langer heel. Win-win! 

Parkeergarages Alkmaar

Al jaren regelt FDS de bewegwijzering en signing van de verschillende parkeergarages in Alkmaar. Zo verzorgde wij de bewegwijzering van parkeergarage De Vest, De Schelphoek, en Parkeergarage Kanaalschiereiland.

FDS Signmakers = de specialist voor Wayfinding in parkeergarages.

Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we een parkeergarage inrijden. En dat noemen we ook wel 'Wayfinding', het vinden van je weg. Niets meer en niets minder. Eenvoud is dan ook de kracht als het gaat om het vinden van je weg. Maar vergeet niet dat het oog, nadat de auto is geparkeerd, meer wil. Geen donkere omgeving, maar een beleving. Een lust voor het oog, ook dat kunnen parkeergarages zijn. Echt wel. Meer weten? Vraag het ons. We zijn dé specialist.

Contact ons direct

In samenwerking met:

Wayfinding

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: