Beursstands & -wanden

Beursstands & -wanden

Beursstands met beurswanden en POS materiaal bepalen het succes.

Opvallen op de beurs? Dat doe je met een beursstand of beurswand. Met liefde stellen we een complete stand samen bestaande uit beurswanden en de juiste mix aan promotiemateriaal. Geheel afgestemd op jouw product of dienst. Plus op jouw doel en waar je als standhouder aan dient te voldoen.

Wat is je doel en wil je bereiken met je deelname aan de beurs? Wat zijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden?  Allemaal vragen welke bepalend zijn voor een ontwerp. Wij denken met je mee over de juiste vorm en wij maken een oplossing op maat. Goedgekeurd? In een handomdraai maken we er een duurzame, effectieve en efficiënte beursstand of -wand van. Vraag naar onze mogelijkheden, we hebben ervaring en denken graag met je mee, geheel vrijblijvend uiteraard.‍


Ga voor een onuitwisbare indruk met een gepersonaliseerde beursstand!

5 tips voor een optimale beursstand

  1. Houd rekening met hergebruik. Wil je de stand of onderdelen hiervan opnieuw hergebruiken? Kies voor gangbare maten en houdt hiermee rekening in de boodschap welke je op de stand of wanden plaatst.
  2. Decoframes all the way! Door gebruik te maken van decoframes, ook wel textielframes genoemd, kun je jouw boodschap eenvoudig verwisselen. De doeken worden namelijk gespannen in een frame. Mocht je iets anders willen doe je er zo een nieuwe in. Decoframes kunnen extra stralen door deze aan de binnenzijde te voorzien van verlichting.
  3. Denk om je POS materiaal. Zorg voor ruimte waar je jouw producten, flyers en give aways kunt stalllen. Bijvoorbeeld door een op maat gemaakte display of balie. Strak van kunststof of extra duurzaam door gebruik te maken van reboard.
  4. Maak van jouw beursstand een hotspot. Hoe stom het ook klinkt, de best bezochte beursstands zijn de stands waar iets te halen valt. Wees creatief, en kies voor een knipoog naar jou bedrijf. Creëer een koffie corner, serveer mini (virgin) cocktails of laat bezoekers zichtzelf "rechargen" met een laadstation (zowel voor apparaten als zichzelf).
  5. Schakel een expert in. Budget & beursdoel zijn de belangrijkste factoren in het samenstellen van je beurstand of beurswand. Een signexpert (FDS Signmakers dus) kan je hierin adviseren. Afhankelijk van jouw budget en doel maken wij een op maat gemaakt ontwerp inclusief materiaalkeuze.

No items found.

Beurswanden: soorten en afmetingen

Beurswanden, ook wel pop-up wanden geven jouw stand een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. Er is keuze uit verschillende oplossingen, modellen en formaten.

Vaak wordt voor de hoogte afmeting van een beurswand zo'n 2,5 meter aangehouden. Dit omdat je vanaf deze hoogte een intimiteit creëert in jouw beursstand. Het is aan te raden om je wanden niet veel hoger te maken wanneer je de beurswand vaker wilt inzetten. Dit omdat sommige beurzen een maximale beurswandhoogte hanteren.

Op het gebied van materiaal is er heel veel mogelijk! Veel gebruikte materialen voor het maken van een beurswand zijn Reboard, decoframes of kunststof panelen als forex. Je kunt deze materialen voorzien van iedere gewenste print.

Decoframe beurswanden

Decoframes all the way! Door gebruik te maken van decoframes, ook wel textielframes genoemd, kun je jouw boodschap eenvoudig verwisselen. Een decoframe is een aluminium frame waarin een textieldoek met siliconen pees wordt gespannen. Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander! De frames kunnen zelfstaand als beurswand worden geleverd. Ook kunnen decoframes van verlichting worden voorzien.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

No items found.
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte:

Eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Beursstands & -wanden
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Wat is een reboard beurswand?
Waar bestaat een beursstand uit?
Waar wordt een beurswand van gemaakt?
Wat is de standaardhoogte van een beurswand?

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: