Signing Klim naar het Grote Raam

Signing Klim naar het Grote Raam

In samenwerking met Raadhuis creatief bureau & DOSS Event Support verzorgde onze Reclasigners de eventsigning op én rondom de Grote Kerk voor het evenement "Klim naar het Grote Raam".
Buitenreclame

Heb je plannen voor het weekend? Vanaf 1 juli kun je de Grote Kerk van Alkmaar beklimmen naar 40 meter hoogte! "Klim naar Het Grote Raam"  is de perfecte gelegenheid om avontuur en geschiedenis te combineren. En om natuurlijk de mooiste foto's hoog boven de stad te maken! In samenwerking met Raadhuis creatief bureau & DOSS Event Support verzorgde onze Reclasigners de eventsigning op én rondom de kerk.

Impressie van dichtbij

Gedurende de route klim je langs het raam op de verschillende hoogtes. Onderweg krijg je een perfect beeld van het uiteindelijke resultaat van de renovatie van het Grote Raam. De artist-impression is namelijk op twee plekken al tot leven gebracht. Dan wel op plexiglas, met fullcolour print. Op ware grootte, gemonteerd voor het raam.

Van kassahokje tot blikvanger

De ticketbooth maakt reclame! Het hokje voorzien van een verse wrap in fullcolour valt op. Bovendien fungeert hij als informatiezuil en vertelt hij bezoekers meer over de klim. En dat is precies wat je nodig hebt om voorbijgangers te enthousiasmeren ;-)

XL-geveldoek

Om het evenement en dus de kerk op afstand te laten opvallen is een XL spandoekframe opgehangen op de gevel. Een spannende klus, op grote hoogte. Een ruim 12 meter hoog steigerbuisframe is bevestigd op de klim.

Informatiebebording & Routing

Eenmaal tijdens de klim omhoog wordt de bezoeker geïnformeerd over de rijke geschiedenis van de Grote Kerk en haar Grote Raam. Dit door strakke informatieborden. Natuurlijk is ook de routing aangepakt, iets wat essentieel is op locaties waar veiligheid voorop staat.

Klim naar Het Grote Raam. Meer weten? 

De Grote Kerk krijgt een nieuw glas-in-loodraam van maar liefst 6 meter breed en 23 meter hoog. Het ontwerp is van internationaal bekend kunstenaar Fiona Tan en gaat de geschiedenisboeken in als een kroonjuweel, opgebracht door bewoners en bedrijven uit Alkmaar. En het mooiste is: jij mag deze zomer de indrukwekkende steiger op. Klim naar 40 meter hoogte en beleef een onvergetelijk uitzicht over Alkmaar.

Bestel jouw tickets

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: