Autobestickering

Autobestickering

Autoreclame of belettering op jouw (bedrijfs)auto?

Autobestickering of belettering op jouw (bedrijfs)auto? Reclasign regelt het voor je. Fullservice, van advies en ontwerp tot uitvoering. Of het nu gaat om een enkele personenwagen of om een volledig wagenpark dat voorzien wordt van een autoreclame.

Reclame op voertuigen is en blijft een efficiënt marketinginstrument. Een (bedrijfs)auto wordt gemiddeld namelijk 160.000 keer per maand gezien! Het dagelijkse verkeer is bij uitstek dan ook dé plek om in korte tijd veel mensen te bereiken. Je vergroot je naamsbekendheid én geeft je visitekaartje af. Autobestickering zorgt voor herkenning wat vertrouwen schept bij potentiële klanten. Alles bij elkaar hele goede redenen om je auto te laten bestickeren met jouw huisstijl of reclameboodschap. Waar wacht je dus nog op?

Reclasign is de specialist in voertuigbestickering. Als specialist in voertuigreclame in heel Nederland bedienen wij een brede markt. Zo voorzien wij auto´s, maar ook vrachtwagens van belettering, wrapping en reclame.

Soorten autobelettering?

De signmakers van Reclasign beletteren niet alleen auto's. Met liefde, passie, vakmanschap en vooral veel plezier maken we van elk gewenst voertuig een opvallend voertuig. Eentje die reclame maakt, en vooral eentje die een goede eerste indruk achterlaat. We maken jouw visitekaartje. Hoe groot of hoe klein je wagen, boot, helikopter, trein of vliegtuig ook is. Of je er nu eentje hebt of een heel wagenpark…

Carwrap BMW X5 met ColorFlow folie
BMW X5 gewrapped in colorflow folie

Een enkele sticker? Of een complete carwrap?


Autobestickering. De één wil reclame maken voor zijn of haar bedrijf, de ander wil simpelweg een andere kleur auto. De één houdt het subtiel, de ander gaat voor opvallend. Alles kan. Niets is onmogelijk. Wij houden wel van een uitdaging.

Wat dacht je van een (gedeeltelijke) carwrap?

Uniek in kleur en huisstijl: het wagenpark van ESNW

Belettering op je bestelauto?

Een bestelauto zonder reclame is bijna ondenkbaar. Een typisch geval van een gemiste kans. Als je het ons vraagt. Maak reclame. Niets valt immers meer op dan een rijdende reclamezuil...

Waar wacht je nog op?

De bestelbussen van het wagenpark van Jasa.

Jouw bestelbus. Een sticker of een complete wrap?

Autobestickering. Hoe groot of klein ook, het moet naast opvallen ook leesbaar zijn. Niet alleen van dichtbij, juist ook van veraf. Het moet goed, daar gaat het om.

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen,produceren monteren van autoreclames, kunnen we oprecht zeggen dat we elke autoreclame kunnen maken.

Bedenk het. En wij voeren uit. Met liefde en vooral heel veel plezier!

Wat vertelt jouw bestelwagen?

Autobestickering is dé meest effectieve vorm van bedrijfsreclame. Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien. 160.000 keer!


Dus waar wacht je nog op? Laat je bestelwagen voor je spreken!

Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers.
Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers

Een beletterde bakwagen valt op


Dagelijks zijn ze onderweg. Duizenden kilometers leggen ze af. En duizenden mensen zien ze voorbij komen. Bakwagens vallen op en hebben een enorme attentiewaarde.


Ze worden gezien, herkend en onthouden. En daarom moeten ze opvallen. Een bakwagen is een uniek communicatiemiddel om je naamsbekendheid te vergroten.

Mooi geel is misschien lelijk, maar opvallen doet het zeker. En daar gaat het uiteindelijk om. Toch?
Vrachtwagenreclame voor Jumbo Supermarkten.

Vrachtwagenbelettering valt op


Autobestickering.nl tovert vrachtwagens en trailers snel, vakkundig en eventueel op locatie om in reclamemakers. Vrachtautobelettering valt namelijk op. Zo simpel is het.

Onze werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs's heren wegen kan. Easy does it :)

Cabine- & trailerbestickering voor het Fatrans wagenpark

Vrachtwagen- & trailerbestickering?


Een klassieke schoonheid: strakke bestickering op een vrachtwagen. We kunnen het ontwerp volledig aanpassen op jouw wensen, voertuig en huisstijl. Van een stijlvol logo tot een volledige wrap.

Van de kleinste onderdelen van de cabine tot de grote oppervlakken van een trailer. Onze werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs 's heren wegen kan.

Tankwagens met reclame hebben een hoog scorend vermogen!

Reclame op een tankwagen? 

Een speciaal voertuig wordt nog specialer met bestickering. Ook ronde vormen zoals die van tankwagens kunnen voorzien worden van bestickering. Als dat niet opvalt op de weg?

Maak reclame. Niets valt immers meer op dan een rijdende reclamezuil...

Foodtruck bestickering? 

Jouw foodtruck laten bestickeren door Reclasign? Slimme zet. Want naast het aanbrengen van bestickering & belettering kunnen wij jouw voertuig ook customizen met signing als lichtreclame en borden. Als dat niet opvalt? ;-)

Strakke cabine wrapping voor De Waard Transport & Logistics

Cabine wrappen of bestickeren? 

Jouw cabine ofwel trekker feilloos laten aansluiten op je huisstijl? Ga voor een (gedeeltelijke) wrap! 

Wrappen is in vele gevallen goedkoper dan spuiten en biedt bovendien extra bescherming aan je cabine. En wat dacht je van die mogelijkheid om super strakke lijnen aan te brengen op je voertuig. Daar kan geen spuitwerk tegenop!

Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers.
Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers

Bakwagen reclame?


Dagelijks zijn ze onderweg. Duizenden kilometers leggen ze af. En duizenden mensen zien ze voorbij komen. Bakwagens vallen op en hebben een enorme attentiewaarde.


Ze worden gezien, herkend en onthouden. En daarom moeten ze opvallen. Een bakwagen is een uniek communicatiemiddel om je naamsbekendheid te vergroten.

Camperwrap voor de Florius Zomertour

Camper bestickering


Campers zijn bij uitstek dé reclamedrager om jouw campagne of programma een boost te geven. Door campers (tijdelijk) te bestickeren of wrappen ontstaat een hoge attentiewaarde.

Wat dacht je van een zomertoer campagne langs al je belangrijke klanten? 
Of een bestickerde camper als decor voor jouw beursstand? De mogelijkheden zijn oneindig om van jouw camper een uniek communicatiemiddel te maken! 

Voorbeelden van

Autobestickering

Waarom een (bedrijfs)wagen voorzien van autoreclame?


1. 160.000 blikken per maand op jouw bestickerde auto

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBR) heeft er onderzoek naar gedaan en kwam tot de conclusie dat een (bedrijfs)auto gemiddeld 160.000 keer per maand wordt gezien. 160.000 keer! Als je hier logisch over nadenkt, is dan hoge aantal contactmomenten ook eigenlijk geen verrassing. Bedrijfswagens (groot of klein) zijn altijd onderweg. Duizenden kilometers per week leggen ze af. En duizenden mensen zien ze elke dag voorbij komen. Ze vallen op. Net als wanneer jouw auto in de straat geparkeerd staat. Iedereen die er langs rijdt ziet ze tenslotte.

2. Rijdende reclame wordt beter onthouden

Ook reden twee komt voort uit onderzoek. Een slogan of logo op een beletterde auto wordt beter en langer onthouden dan bijvoorbeeld een boodschap in een folder of poster. De impact van een rijdend visitekaartje is dus groter dan die van een print. Het is bewezen.

3. Autobelettering goedkope variant van een advertentie

Naar verhouding is autobelettering goedkoper dan reclame maken via drukwerk bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie. De eenmalige investering is dan wel hoger, maar de belettering op een (bedrijfs)auto gaat veel langer mee en belandt niet in de papierbak.

4. Autobestickering is altijd maatwerk

Autobestickering is maatwerk. Altijd. Dat betekent dat nagenoeg alles mogelijk is. Van een eenvoudig logo tot een volledige carwrap Je kan het zo gek niet bedenken. Je kan nooit genoeg opvallen. Elk oppervlakte van de auto kan worden bestickerd, Zelfs de ramen.

Wil je dus stiekem een oranje auto, maar in verband met de restwaarde koop je liever een witte? Dan is folie de oplossing. Of wil je de mogelijkheid om de stickers er zelf op te plakken en weer af te halen? Denk dan eens aan magneetfolie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Echt maatwerk dus.

Reclame op je auto maakt je bekend. Zeker weten!
No items found.

Van ons voor jou...
Een paar tips voor autobelettering met effect.

1. De kracht van herhaling

Jouw (bedrijfs)auto is onderdeel van de huisstijl van je bedrijf. Begin dus met een ontwerp en houd hierbij rekening met de eenheid in uitstraling en uniformiteit ten opzichte van de andere huisstijldragers. Vraag een reclamebureau of signbedrijf het ontwerp te maken en brief deze goed.

Houd het simpel. Val op en maak nieuwsgierig. Schreeuw niet, wees professioneel, geloofwaardig en oprecht. Knipogen mag, maar alleen om belangstelling op te wekken. Bepaal vooraf goed hoe je wilt dat mensen jou contacten. Welke informatie geef je? Je website, mailadres of telefoonnummer? Of alle drie?

Vuistregel: belettering moet binnen drie seconden te lezen zijn. Een korte slogan en je bedrijfsnaam is dus meestal genoeg. Een mooi en eenvoudig ontwerp heeft de meeste impact.

2. Houd goed zicht en licht

In principe mag je jouw hele (bedrijfs)auto vol plakken met folie of stickers. Maar het zicht van de bestuurder mag nooit belemmerd worden. Zorg er daarom voor dat je voorruit, achterruit en de zijramen aan de voorkant vrij blijven. Net als de verlichting, ook daar mogen geen stickers over geplakt worden.

Bedenk ook dat de reclame op je (bedrijfs)auto geen gelijkenis mag hebben met de uitstraling van hulpvoertuigen, als politie of ambulance.

3. Andere kleur? Melden is verplicht!

Met een carwrap kun je een (bedrijfs)auto van top tot teen laten beplakken in elke gewenste kleur. Handig als je in één keer het hele wagenpark van je bedrijf dezelfde huisstijlkleur wilt geven.

De kleur van je voertuig moet echter overeenstemmen met de kleur die op het kentekenbewijs staat vermeld. Vergeet dus niet de kleursverandering te melden bij de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW).

Dit geldt overigens alleen voor personenauto’s en kampeerwagens. Wil je je vrachtwagen laten beletteren? Dan hoeft dit niet gemeld te worden.

4. Knappe wasbeurt

Is je (bedrijfs)auto klaar om te laten bestickeren of wrappen? Lever je wagen 'vuil vrij' aan. Een schone buitenkant is belangrijk, aangezien het folie dan beter hecht aan de lak. Het resultaat wordt dus nóg mooier.  

Haal je (bedrijfs)auto dus op de heenweg nog even door de wasstraat met een standaard wasprogramma. Zonder wax. Want een waslaagje is nu net weer funest voor de kleefkracht van de stickers of het folie.

Is je auto bestickerd en wel en ben je door de modder gereden? Wacht nog even met wassen tot drie weken na de plakbeurt. Even rustig rijden dus in het begin ;-)

5. Rij voorzichtig, denk om je rijstijl

Bedenk dat wanneer je in een bestickerde (bedrijfs)auto rondrijdt, je opvalt. En niet alleen jij, maar ook je rijgedrag. Let hierop en maak dit ook duidelijk aan je medewerkers. Je rijdt rond in een visitekaartje waarmee je een indruk achterlaat, een tweede kans krijg je niet snel.

Autobestickering
Carwrap BMW X5 met ColorFlow folie
Carwrap BMW X5 met ColorFlow folie

Een enkele sticker? Of een complete carwrap?


Autobestickering. De één wil reclame maken voor zijn of haar bedrijf, de ander wil simpelweg een andere kleur auto. De één houdt het subtiel, de ander gaat voor opvallend. Alles kan. Niets is onmogelijk. Wij houden wel van een uitdaging.

Weet jij al wat je wilt?

Het wagenpark van Detamo staat als een huis.

Belettering op je bestelauto?

Een bestelauto zonder autobelettering is bijna ondenkbaar. Een typisch geval van een gemiste kans. Als je het ons vraagt.

Maak reclame. Niets valt immers meer op dan een rijdende reclamezuil...

Waar wacht je nog op?

De bestelbussen van het wagenpark van Jasa. Kijk ze eens mooi zijn en reclame maken ;)

Jouw bestelbus. Een sticker of een complete wrap?

Autobestickering. Hoe groot of klein ook, het moet naast opvallen ook leesbaar zijn. Niet alleen van dichtbij, juist ook van veraf. Het moet goed, daar gaat het om.

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen,produceren monteren van autoreclames, kunnen we oprecht zeggen dat we elke autoreclame kunnen maken.

Bedenk het. En wij voeren uit. Met liefde en vooral heel veel plezier!

Alle wagens uit het grote wagenpark van Fruitfull Office zien er hetzefde uit. De kracht van herhaling doet zijn werk.
Alle wagens uit het grote wagenpark van Fruitfull Office zien er hetzelfde uit. De kracht van herhaling doet zijn werk.

Wat vertelt jouw bestelwagen?

Autobestickering is dé meest effectieve vorm van bedrijfsreclame. Een gemiddelde autobelettering wordt per maand wel 160.000 keer gezien. 160.000 keer!


Dus waar wacht je nog op? Laat je bestelwagen voor je spreken!

Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers.
Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers

Een beletterde bakwagen valt op


Dagelijks zijn ze onderweg. Duizenden kilometers leggen ze af. En duizenden mensen zien ze voorbij komen. Bakwagens vallen op en hebben een enorme attentiewaarde.


Ze worden gezien, herkend en onthouden. En daarom moeten ze opvallen. Een bakwagen is een uniek communicatiemiddel om je naamsbekendheid te vergroten.

Drie nieuwe bestickerde bakwagens voor Corny Bakers.

Mooi geel is misschien lelijk, maar opvallen doet het zeker. En daar gaat het uiteindelijk om. Toch?
Mooi geel is misschien lelijk, maar opvallen doet het zeker. En daar gaat het uiteindelijk om. Toch?

Vrachtwagenbelettering valt op


Autobestickering.nl tovert vrachtwagens en trailers snel, vakkundig en eventueel op locatie om in reclamemakers. Vrachtautobelettering valt namelijk op. Zo simpel is het.

Onze werkplaats is zo ingericht dat een vrachtwagen met gemak binnenrijdt, ter plekke bestickerd wordt en zo snel mogelijk weer langs's heren wegen kan. Easy does it :)

Het hele wagenpark dezelfde uitstraling?

Een zelfde uitstraling, een zelfde look, kortom één rijdend visitekaartje is de wens. Of dat kan? Zeker weten. Fleetmarking noemen we dat. En we vinden het stiekem het leukste dat er is. Waarom we dat vinden? Van het ontwerpen tot de belettering. Het hele proces is maatwerk met als resultaat een eenheid.

Wanneer alle bedrijfsauto´s voorzien zijn van belettering, uiteraard geheel conform huisstijl, is het een prachtig plaatje om te zien. En wat nog mooier is. De kracht van herhaling doet zijn werk. Hoe vaker we iets zien, hoe beter we het onthouden.

En wat het allermooiste is? Wij doen het werk voor je. Snel en zonder al te veel moeite van jouw kant, maar wel met het mooiste en kwalitatief het beste resultaat? We nemen je graag al het werk uit handen. We ontwerpen, printen én plakken. Alles onder één dak. Al bestickeren onze monteurs ook op locatie.

Autobelettering door Reclasign, meer weten? 

Neem contact met ons op. We maken met liefde een passend ontwerp voor je, aan de hand van jouw wensen en jouw huisstijl. Laat ons weten wat je wilt en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte: 

Liever eerst even sparren? 

Bel ons direct op dit nummer!

Selina Free D Sign
No items found.
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Autobestickering
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Hoe lang blijft mijn autobelettering zitten?
Mag ik met mijn bestickerde auto naar de wasstraat?
Moet mijn auto schoon zijn voor het bestickeren?
Hoe kan ik autobelettering (eenvoudig) verwijderen?
Kan ik de autobestickering ook zelf plakken?
Kan mijn (bedrijfs)auto ook op locatie beletterd worden?
Hoelang duurt het beletteren van een auto?
Kan elke auto bestickerd worden?

Onze laatste projecten

Bekijk alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: