Sustainable Signing: Wagenpark Kennemer Wonen

Sustainable Signing: Wagenpark Kennemer Wonen

100 % duurzaam. Dat is het elektrische wagenpark van Kennemer Wonen. Wij verzorgde een groene, frisse bestickering voor deze fleet.
Voertuigreclame

Daar staan ze dan. Acht elektrische Opel Corsa's voorzien van een een verse wrap. Met de oplevering van deze 8 knappe koppen is het volledige wagenpark van Kennemer Wonen elektrisch en dus 100% duurzaam.

En daarbij hoort natuurlijk een duurzaam ontwerp voor de voertuigreclame. De auto’s houden hun herkenbare groene en rode accenten, uiteraard wel in een nieuw jasje. Een nieuw jasje die het duurzame imago van Kennemer Wonen bekrachtigt. Hoe mooi is dat? En naast mooi ook super slim, want als bedrijf kun je de marketingmachine aanzwengelen met autobestickering. Voertuigreclame is een kosteneffectief en impactvol middel om zichtbaarheid te verhogen en je identiteit uit te dragen.

Bestickering + (gedeeltelijke) wrap = Eyecatcher!

Iedere auto wordt uniek in stijl wanneer je deze voorziet van een (gedeeltelijke) carwrap. Het accentueert de lijnen van het voertuig en zorgt dat jouw huisstijl naar voren komt. Net als bij de Opel Corsa's, waar de achterzijden zijn gewrapped in huisstijlkleuren. Dit in combinatie met contour gesneden logo's. Stijlvol, maar toch opvallend.

Voertuigreclame?

Een plaatje om te zien. Zo'n fleet van bestickerde bedrijfsauto's op een rij. En dat door de kracht van succesvolle autoreclame. Met liefde, passie, vakmanschap en vooral veel plezier maken we van elk gewenst voertuig een opvallend voertuig. Eentje die reclame maakt, en vooral eentje die een goede eerste indruk achterlaat. We maken jouw visitekaartje.

Alles over autobestickering

In samenwerking met:

Voertuigreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: