Gevel, terrein en interieur in huisstijl!

Gevel, terrein en interieur in huisstijl!

De verhuizing van Camperverzekerd zal niemand zijn ontgaan: het complete pand is voorzien van passende signing!‍
Buitenreclame

Laat zien dat je er bent! De nieuwe vestiging van Camperverzekerd zal geen voorbijganger ontgaan met deze outdoor signing! Om te zorgen voor een goede binnenkomer is ook het interieur aangepakt.

Lichtreclame

Om dag én nacht te stralen is gekozen voor gevelsigning op een prominente plek vanaf de aanrijroute. En wat voor één: direct verlichte doosletters gemonteerd op een contour gefreesd frame. Deze ruim 4 meter brede blikvanger valt op, net als alle vormen van lichtreclame. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Bewegwijzering

Om bezoekers van inrit en parkeerplaats tot bedrijfsentree te leiden is bewegwijzering ingezet. Een zuil bij de inrit plus entree en parkeerbordjes wijzen de weg. Bovendien zijn deze volledig aangepast conform huisstijl. Uiteraard, want dat zorgt voor meer herkenning!

Interieursigning

En wanneer bezoekers dan eenmaal binnen zijn worden ze verrast door een inspirerende kantooromgeving. Een omgeving welke de identiteit van het bedrijf uitdraagt. Twee knallende wallvisuals bedekken de muren in twee ruimtes. Hierbij is gekozen voor een slimme oplossing: akoestische decoframes. Deze frames met akoestische vulling werken de wand in één keer af. Ieder hoekje is keurig weggewerkt en zelfs de deur blendt mooi mee in de print door deze te wrappen.

Nieuw bedrijfspand? We helpen je graag op weg!

Ga je verhuizen, of ben je toe aan een restyling van jouw bedrijfspand? Als signspecialist weten we hoe we omvangrijke projecten als deze in goede banen kunnen leiden. We zorgen voor een op maat gemaakt aanbod volledig aangepast op jouw huisstijl en wensen. Hoe we dat doen? Laat ons eens een rondje doen in en rondom je pand en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of stuur ons een mail, we helpen je graag!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: