Gevelrenovatie: 3 signproducten om je gevel slim te restylen

Gevelrenovatie: 3 signproducten om je gevel slim te restylen

Je gevel renoveren/restylen door een onderhoudsbedrijf? Think again! Think Signmaker!

Zoals je natuurlijk weet kun je bij een signbedrijf terecht voor het aanbrengen van reclame op je gevel. Maar wist je ook dat een signmaker je kan helpen bij het restylen van je gevel? Met prints, plaatmateriaal en folie kun je je gevel een complete metamorfose geven! Het geeft de uitstraling van je pand nét dat beetje meer. Stijlvol, maar ook efficient en kostenbewust. Wat, waarom en hoe? Je leest het in deze blog!

Waarom je gevel renoveren/restylen met signing?

  1. Vaak kunnen platen of folies direct worden aangebracht op óf over de bestaande gevel. Je hoeft dus geen bouwwerkzaamheden te verrichten;
  2. Signing werkt jouw gevel in één keer af; je kunt van losse (oneffen) delen één geheel maken;
  3. Met signproducten draag je je huisstijl kleuren, -vormen en identiteit uit. Dus je maakt van jouw bedrijfspand een uniek en onderscheidend exemplaar;
  4. Prints maken ieder gewenste uitstraling mogelijk! Van beton tot houtlook, van logopatroon tot huisstijlkleur;
  5. Gevelrestyling kan tegelijk worden uitgevoerd met licht- en gevelreclame en zelfs worden geïntegreerd met elkaar ;-)
2 in 1: de gevel opgefrist met een exterieurfolie plus gevelreclame

Gevelbeplating

Een bestaande koof, boeideel of gevelpaneel is weer als nieuw door deze te voorzien van gevelpanelen. Deze platen kunnen door ons voorzien worden van ieder gewenste fullcolor print, en er kan bovendien ook gelijk gevelreclame op worden gemonteerd. Twee vliegen in één klap!

Bijvoorbeeld dit project voor UP Carwash, waar we de geveldelen van het gehele pand hebben voorzien van nieuwe gevelplaten. De platen voor extra lange duurzaamheid beplakt met rode folie in plaats van print. Handig: deze beplating plus bijbehorende signing is vooraf gewalst in de juiste radius.

Gevelplaten in RAL-kleur én voorzien van freesletters

Exterieur / facade folie

Gevelpanelen, kozijnen of boeidelen eenvoudig opknappen binnen één dag? Denk niet in verf, maar in folie! Exterieur folie (ook wel facade of exterior film genoemd) is een duurzame en kosten-efficiënte manier om je gevel te restylen. Geen jaarlijks onderhoud en in vele gevallen goedkoper dan schilderen. Bovendien in de folie krasvast en bestemd tegen alle weersomstandigheden. Outdoor folie is te bestellen in RAL-kleur of een imitatieprint met bijbehorend relief. Van Rustic metal- en hout- tot natuursteen look.

Slim en onderhoudsvrij: gevelpanelen en kozijnen wrappen met outdoor folie

Outdoor Wall-Art

Een saaie muur, pilaar of welke oppervlak dan ook? Maak er een blikvanger van met FDS Wall-Art! Een full color visual wordt geprint op folie en vervolgens ingeföhnd op de ondergrond. Het effect? Dat is magisch! En de mogelijkheden? Die zijn oneindig... Hoe werkt het? De inkten worden op een flinterdun vervormbaar basismateriaal geprint en vervolgens verwarmd aangebracht op de ondergrond. De folie is op de muur nagenoeg onzichtbaar, waardoor de structuur van de ondergrond behouden blijft. Dit zorgt voor muurschildering effect.

In tegenstelling tot exterieurfolies Wall-Art op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen. Van baksteen, fijne of grof gestucte wanden en beton tot houten of metalen panelen!

Restyling voor jouw gevel? We helpen je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfspand? FDS levert een compleet pakket om jouw gevel in één dag te restylen. Van de producten in deze blog tot alle mogelijke soorten gevel- en lichtreclame. Maatwerk is de standaard, waar we graag meedenken in het creëren van de optimale setting voor jouw bedrijfspand. Schroom niet, stel je vragen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign