Wayfinding kantoorgebouwen

Wayfinding kantoorgebouwen

Bewegwijzering & routing in kantoorgebouwen? Reclasign!

Het vinden van je weg binnen een kantoor(verzamel)gebouw kan soms knap lastig zijn. Waar moet ik mezelf aanmelden? Waar is de receptie? Waar vind ik degene met wie ik een afspraak heb? Op welke verdieping? Weten welke kant we op moeten, dat is wat we willen wanneer we een kantoorgebouw binnen lopen. Bied bezoekers een instant warm welkom met goede bewegwijzering in en rondom je kantoorpand.

Niet verdwalen, maar gewoon snel de route vinden. En die route moet in één oogopslag duidelijk zijn. Dat is bewegwijzering. En dat noemen we ook wel 'Wayfinding', het vinden van je weg. Niets meer en niets minder. Eenvoud is dan ook de kracht als het gaat om het vinden van je weg. Reclasign is de specialist als het gaat om het ontwerpen, produceren en plaatsen van bewegwijzering. Met liefde nemen we het gehele traject van plan tot uitvoering voor je uit handen. Wel zo makkelijk; een specialist met alles in eigen huis.

Veelgebruikte bewegwijzering binnen een kantoorpand

Van parkeren tot een toiletbezoek. Dit zijn de veelgebruikte bewegwijzering uitingen om bezoekers snel en overzichtelijk van A naar B binnen een kantoorpand te leiden.

No items found.

Bewegwijzering in kantoorpanden. Onze 5 tips:

  1. Start met het maken van een plan van aanpak. Leg hierin alle wensen vast, plus breng in kaart wie je bezoekers zijn en waar ze naar toe moeten. Inventariseer de behoeften en maak een totaaloverzicht van de te plaatsen bewegwijzering.
  2. Zorg ervoor dat de bewegwijzering eenvoudig verwisselbaar is voor het geval er mutaties plaatsvinden.
  3. Zorg voor herkenbaarheid en eenheid. Zorg ervoor dat de ontwerpen van de bewegwijzering conform huisstijl zijn. Bovendien maak je op deze manier extra reclame, naast het feit dat het er strak professioneel uitziet.
  4. Kijk goed naar de hoeveelheid informatie. Hoe meer informatie, hoe moeilijker het wordt en langer het duurt om het te begrijpen. Overweeg het gebruik van pictogrammen.
  5. Hoe goed verlicht zijn de plekken waar de bewegwijzering wordt geplaatst? Check dit en zorg eventueel voor extra verlichting als een bord op een donkere plek hangt.
contact ons direct

Meer weten over wayfinding? Neem contact met ons op.

Wayfinding, of bewegwijzering. Een duidelijke route voor je bezoekers. Snel en veilig van A naar B. Daar gaat het om. Maar het kan zoveel meer zijn. De bewegwijzering in je pand kun je inzetten als extra reclame-uiting, maar laat het ook een beleving zijn voor diegene die je kantoorpand bezoeken. Kortom geef je visitekaartje af met je bewegwijzering! Je krijgt tenslotte maar één kans voor die eerste verpletterende indruk.

Nóg meet weten over wayfinding en dus over bewegwijzering? Met veel liefde vertellen we je alles over de mogelijkheden. Er zijn namelijk geen onmogelijkheden. Laten we samen een keer een rondje lopen door je pand en op je terrein. We hebben ervaring, weten wat er kan en wat er werkt. We delen dit graag met je.

Ons advies en ons ontwerp? Altijd geheel vrijblijvend. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

No items found.
Neem #contact met ons op!

Mail ons je wensen en ontvang
een supersnelle offerte:

Eerst even sparren?

Bel ons direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Wayfinding kantoorgebouwen
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Hoe veel bewegwijzering zet ik in?
Wat is de beste plek voor bewegwijzering?
Mag ik bewegwijzering aanbrengen rondom mijn pand?
Welke instrumenten kun je inzetten voor bewegwijzering?
Hoe geef ik de bewegwijzering de juiste kleur, hoogte en vorm?
Kan ik op mijn bewegwijzering gebruik maken van tekst én icoontjes?
Wat is het verschil tussen wayfinding en bewegwijzering of signage?
Waarom wayfinding?
Wat is wayfinding?

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: