Zorgbalans

Projectleider Arno Kuiter werkt veel samen met Reclasign. Voor Zorgbalans, een grote zorggroep in de regio Haarlem, zijn de nodige projecten inmiddels afgeleverd. “De grootste plus van Reclasign is het jonge team dat bij elke klus meedenkt en de beste oplossingen bedenkt. De lijnen zijn kort en de werkwijze van Reclasign wordt gekenmerkt door de flexibiliteit.”

Naast buitenreclame en bewegwijzeringen, heeft Reclasign ook het interieur van een aantal gebouwen van Zorgbalans gerenoveerd. “Met raamfolie en fotobehang zorgt Reclasign ervoor dat bijvoorbeeld verouderde deuren er weer als nieuw uitzien. Kostenbesparend en vooral erg duurzaam. Perfect passend bij onze werkwijze!”

Arno
Kuiter

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier