BAM Bouw en Techniek

Het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat West-Nederland Noord is verhuisd naar een nieuwe locatie. Een duurzame renovatie op unieke wijze uitgevoerd door BAM Bouw en Techniek. Het pand brengt originele elementen en moderne eigenschappen van een kantoor anno 2023 samen. Met daarbij duurzaamheid en circulariteit als uitgangspunt in het bouwproces.

''Vanuit BAM Bouw en Techniek hebben wij in nauw overleg met de opdrachtgever en de gebruiker Reclasign bij dit project betrokken voor de wayfinding. Op basis van de eisen in combinatie met de plattegronden hebben wij samen met Reclasign het ontwerp verder uitgewerkt besproken en gepresenteerd. Uiteindelijk is hier en totaal ontwerp uit naar voren gekomen en gerealiseerd.

De samenwerking en de professionele input welke wij tijdens het project hebben mogen ervaren van Reclasign is voor alle betrokkenen als zeer plezierig ervaren.''

Bertil
Groot

Projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier