Zintuig prikkelende interieursigning

Zintuig prikkelende interieursigning

In opdracht van Jongens de Wit verzorgde de signmakers van Reclasign de akoestische wand- en glasdecoratie.
Interieur Signing

Gorter & Partners is verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Schagen. En bij een nieuw kantoor hoort natuurlijk een nieuw interieur. In opdracht van Jongens de Wit verzorgde de signmakers van Reclasign de wand- en glasdecoratie. Interieursigning welke niet alleen mooi voor het oog is; ook aan het oor en het gevoel is gedacht.

Creatief design: ByCK

Privacyfolie met gevoel: Raamtextiel

Een sfeervolle oplossing voor zonwering wat een directe toevoeging is voor het interieur? Bekleed je ramen met textielfolie! Raamtextiel is een zelfklevende, Pvc-vrije oplossing als alternatief voor privacyfolie. Het zelfklevend textiel vermindert de inkijk aanzienlijk, zonder dat al het licht en verbinding met de ruimtes verloren gaat. Raamtextiel laat geen plakresten na en is eenvoudig te onderhouden en verwijderen. de folie is bovendien brandveilig en antibacterieel.

12 verschillende akoestiek verbeterende wandprints

Geheel passende bij een accountantskantoor zijn grafische prints op de wanden in de kantoorruimtes aangebracht. Mooi voor het oog, maar ook voor het oor! Dit doordat de prints op peesdoeken in frames voorzien van akoestische vulling aan de muur zijn bevestigd. Akoestische wandframes werken een wand in één keer af. Bovendien zijn de peesdoeken eenvoudig te verwisselen. Handig als je na een tijdje toch een andere sfeermaker aan de muur wilt ;-)

Moswand met geïntegreerd logo

Groene wanden zijn hot! Al vaker maakte wij een wandlogo met als ondergrond een mos- of plantenwand. Deze variant is extra groen, omdat ook het logo zelf is gemaakt van mos. Van aluminium maakte we een doosprofiel, welke door Bloom& uit Schagen is voorzien van mos. De mos van het logo is een andere kleur dan de moswand, zodat deze er echt uitspringt.

Hoe doordacht is jouw bedrijfsinterieur?

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op? Maak jouw interieur uniek en inspirerend met gepersonaliseerde wanddecoratie. Er is veel mogelijk!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: