Ultra hippe colorflow lichtreclame @ Globe.

Ultra hippe colorflow lichtreclame @ Globe.

Gevelsigning van wereldklasse!
Buitenreclame

Globe Urban Cuisine: dé nieuwe hotspot van Noord-Holland, met een tropische sfeer, wereldse gerechten en feestelijke cocktails. Bij Globe worden je zintuigen geprikkeld, zowel in het interieur als op je bord. Kleurrijke prints overal om je heen en intercontinentaal eten: je raakt niet uitgekeken én gegeten. Bij zo'n hip concept hoort natuurlijk een gave sign op de gevel..

Niet zo maar een sign, het logo is gedetailleerd omgebouwd tot lichtreclame. Lichtreclame, met kleurverloop Led's. Een extra herkenning straalt bezoekers tegemoet, en houdt de aandacht even vast. En dat tot in de late uurtjes. Twee toffe blikvangers die maar weer bewijzen dat maatwerk op valt.

Details & uitvoering

Het Globe logo is gemaakt van zwart gespoten doosletters met licht doorlatende acrylaat voorzijde. Om het logo extra effect te geven zijn de fijne details met zwarte stickers op de voorzijdes beplakt. Hierbinnen plaatsten we RGB Led's, welke met een controller aangestuurd worden. De pay-off "Urban Cuisine" is in uiterste precisie gelaserd uit wit acrylaat. Om de monumentale gevels zo min mogelijk aan te tasten met boorgaten zijn de letters gemonteerd op een frame in gevelkleur.

Lichtreclame? Als je het doet..

Gevelreclame is dé eyecatcher en bovendien het eerste herkenningspunt van je bedrijfspand. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. Benut daarom je gevel als reclamedrager.

En ook voor lichtreclame geldt; Als je het doet, doe het dan wel goed. Hoe? Door vooraf goed na te denken over je wensen en door daarna ons in te schakelen. We denken met je mee, maken de ontwerpen, produceren de gekozen gevelreclame en monteren deze op locatie ;-)

Over Globe

Stel je eens voor. Een nieuwe hotspot in Noord-Holland. Een plek waar wereldse gerechten worden bereid. Globe gerechten. Een plek waar een magische wereldse sfeer hangt. Waar je naar toe gaat om samen met hen die je lief zijn een mooie middag, fijne avond of geweldige nacht te beleven. Een wereldse belevenis, want dat is het. Gegarandeerd. Daar zie jij jezelf toch ook zitten?

Foto: Breddels Architecten

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: