Supersnelle Rebranding: Case Study Agros

Supersnelle Rebranding: Case Study Agros

Na een strakke huisstijl ontwikkeling vanuit Indrukwekkend was het de beurt aan ons team om deze te vertalen naar een compleet signpakket. Missie geslaagd! 
Buitenreclame

Reclasign heeft een fris restyling project afgerond voor onze opdrachtgever Agros, die al ruim 7 jaar op ons rekent als hun signpartner. Na een gloednieuw ontwikkelde huisstijl door Indrukwekkend werd het tijd. Tijd voor rebranding! Het resultaat? Een frisse, strakke look voor hun vestigingen in Haarlem, Purmerend, Hoorn en Alkmaar.  

Rebranding van concept tot creatie

Voor de rebranding van Agros heeft Indrukwekkend een gloednieuwe huisstijl ontwikkeld. Wij vertaalden deze visie in diverse reclamedragers op locatie. Het prject begon met een grondige inspectie van de locaties om alle gewenste posities nauwkeurig in te meten. Terug aan de tekentafel zetten onze DTP'ers deze informatie om in technische ontwerpen voor elke locatie.

Zo pakken wij het aan:

  1. Inmeten tot op de millimeter: Een nauwkeurige start is cruciaal. Daarom besteden wij veel zorg aan het inmeten van elke locatie.
  2. Slim hergebruik: Waar mogelijk hergebruiken we oude signing. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt.
  3. Snelle productie: Dankzij onze grote capaciteit kunnen wij snel en efficiënt produceren. Ideaal voor grote rebranding projecten.
  4. Strakke montageplanning: Onze ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie, precies volgens planning.

Duurzaam: slim hergebruik en vernieuwing waar nodig

Bij Reclasign geloven we in duurzaamheid mit dit niet ten koste gaat van kwaliteit en uitstraling. Daarom demonteren we oude signing vakkundig en gebruiken we waar mogelijk materialen en ondergronden opnieuw. Zo ook bij Agros: naast nieuwe reclameborden, raambestickering, privacy glasdecoratiefolie en spandoeken zijn diverse zuilen en gevelborden voorzien van een frisse laag vinyl en hiermee weer zo goed als nieuw.

Ook het promotiemateriaal zoals banners en vlaggen werden aangevuld. En zelfs de bedrijfsfietsen en bedrijfsauto kregen een make-over met nieuwe bestickering!

Strakke planning en uitvoering

Door een vast team met alles in eigen huis, van ontwerp tot installatie, zorgen wij ervoor dat jouw rebranding project vlekkeloos verloopt. Onze strakke planning en efficiënte productie zorgen ervoor dat we binnen enkele dagen een volledig project kunnen afronden. Zo heb jij zo min mogelijk overlast en kun je jouw nieuwe promotie zo snel mogelijk de wijde wereld in laten gaan!

Reclasign: De rebranding specialist!

Binnen een paar dagen transformeerden we de vestigingen van Agros naar hun nieuwe look, tot grote tevredenheid van de opdrachtgever. Ons breed inzetbare team staat klaar om jouw bedrijf te verrassen met de mogelijkheden. En dat is meer dan je denkt, beloofd!

Wil jij ook jouw huisstijl in een nieuw jasje steken? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij Reclasign zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt en blijft hangen, ofwel plakken ;-)

Neem snel contact met ons op!

In samenwerking met:

Agros

Het resultaat is verfrissend!

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: