Stadion Signing @ AZ

Stadion Signing @ AZ

We verzorgde de reclame & signing voor de fanshop- en roodcontainers rondom het AFAS Stadion van AZ. 
Buitenreclame

Al jarenlang verzorgen onze Reclasigners de visuele communicatie en decoratie in en rondom het AFAS Stadion van AZ. We plaatsen reclame- en informatieborden, wijzen bezoekers de weg met bewegwijzering en updaten de geveldoeken aan de buitenzijde van het stadion. Ook zorgen we ervoor dat binnen de horeca-, ontvangst-, en bestuursruimtes zijn aangekleed met wand- en glasdecoratie. Op het stadionterrein zijn drie nieuwe foodcontainers en een fanshop geplaatst. Hierop mocht signing en decoratie natuurlijk niet ontbreken…

Food- en fanshop containers

Op de daken van de containers zijn reclameborden gemonteerd op een solide constructie met betonballast. Ook zijn reclameborden gemonteerd op de buitenzijdes van de containerwanden. Als kers op de taart zijn de containers voorzien van kioskvlaggen, deze transformeren de units tot echte shop.

Binnen in de units zijn de wanden voorzien van naadloos fotobehang (airtex) met sfeervolle beelden. Airtex is krasvast en kan eenvoudig afgenomen worden.

Fullservice signspecialist

Wat je wens op gebied van reclame of branding ook is: we vertalen ze naar maatwerk mogelijkheden om ieder bedrijf op te laten vallen. Van eenmanszaak tot bouwmultinational. Meer weten? Neem contact met ons op en daag ons team uit!

In samenwerking met:

Buitenreclame

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: