Signing Sub terra tentoonstelling

Signing Sub terra tentoonstelling

Reclasign verzorgde als signpartner van Arcam de bebording, bestickering en signing van de tentoonstelling Sub terra
Interieur Signing

De kansen van ondergronds bouwen en leven in Amsterdam: dat zie je bij Sub terra, de nieuwe tentoonstelling van Arcam. Sub terra verdiept je kennis van het gebruik van de ondergrond door de eeuwen heen en van toekomstvisies op woningtekort, biodiversiteit en het klimaat. De tentoonstelling spreekt door prachtige beelden en illustraties, welke op verschillende signproducten terug komen in het unieke pand. Laat je verwonderen!

Stap in de wereld van banners..

Textiel geeft warmte aan iedere ruimte. Zo ook deze decostof banners met toffe prints. Ze vormen de entree van de tentoonstelling. Ook zijn banners gebruikt om extra informatie op een speelse wijze te communiceren.


Foto: Sanne Couprie - Arcam Amsterdam

Een unieke afscheiding door textielframes

Wie ons volgt ziet ze vaker voorbijkomen. Textielframes, ook wel deco- of peesdoekframes genoemd. Ze zijn decoratief, bevorderend voor de akoestiek en bovendien eenvoudig te verwisselen. Voor de Sub terra expositie is gekozen voor een halfrond gebogen frame, waar aan beide zijdes doeken zijn gespannen.

Foto: Sanne Couprie - Arcam Amsterdam

Van pilaar naar kunstobject

Door een compleet object in te pakken met folie ontstaat een tof effect. Nog toffer is het wanneer je dit object vervolgens voorziet van extra elementen. De ondergrondse print van Sub terra wordt afgemaakt met borden van locaties gelegen op verschillende dieptes

Foto: Sanne Couprie - Arcam Amsterdam

Sticky signing

Muurstickers, raamstickers, vloerstickers en object stickers. Ze zijn het perfecte middel om tijdelijke informatie en branding te communiceren. Plakken en uiteindelijk weer loslaten, dat is het idee. Het is dan ook niet gek dat stickers veel worden ingezet voor tentoonstellingen. De wanden, ramen, vloeren, meubels en objecten vertellen het verhaal van Sub terra. Overal komt dezelfde stijl terug, ondanks dat er gebruik is gemaakt van verschillende printtechnieken.

Foto: Sanne Couprie - Arcam Amsterdam
Foto: Sanne Couprie - Arcam Amsterdam

22 fotoplaten zwevend in de lucht..

De kracht van eenvoud. Plus natuurlijk de kracht van een mooi beeld. Het is niets meer en niets minder. 22 foto's, dubbelzijdig geprint op aluminium sandwichplaat vormen een speelse setting.

Foto: Sanne Couprie - Arcam Amsterdam

Arcam

Arcam is hét centrum voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp in Amsterdam. De tentoonstelling Sub terra staat de komende periode centraal in dit iconische gebouw. Meer weten? https://arcam.nl/bezoek/agenda/

Expositie signing? Reclasign!

Je zintuigen prikkelen, informatie en inspiratie opdoen. Dat is wat je wilt wanneer je een tentoonstelling, expositie of museum binnenloopt. Elementen welke tot de verbeelding spreken, geluid, beelden, informatie en bewegwijzering.. Het helpt allemaal mee om een positieve beleving te creëren.

Jouw expositie voorzien van signing? Zoek dan niet verder. Reclasign heeft het allemaal in eigen huis. Heb je al een idee? Onze ontwerpers bedenken graag de optimale setting. En de productie en montage? Dat doen we ook graag. Schroom niet en leg je ideeën bij ons neer!

Tentoonstelling decoratie en informatievoorziening: het behoort tot de werkzaamheden van jouw signpartner!

In samenwerking met:

Interieur Signing

Bekijk onze laatste projecten

Naar alle projecten

NEEM #CONTACT MET ONS OP!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Offerte aanvragen

Dank je wel! Je aanvraag is ontvangen. We nemen spoedig contact op.
Oops! Er ging iets mis met het invullen van het formulier
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail ons!

Daag onze signmakers maar uit!

Bel direct op dit nummer

Selina Free D Sign
meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: